Tovább nő a feszültség az egri Városházán

2021. február 03. 14:07

Keresztes Zoltán momentumos képviselő már a közösségi oldalán bírálja a polgármestert, pitiáner bosszúról beszél, írja az Eger Hírek.

2021. február 03. 14:07

Keresztes Zoltán, az Egységben a Városért Egyesületet korábban elhagyó momentumos képviselő, a megszüntetett Városimázs Bizottság egykori elnöke éles kritikát fogalmazott meg Mirkóczki Ádám bizottsági átalakítási struktúrája ellen, írja az Eger Hírek.

Hétfőtől összeolvadt a Városimázs Bizottság, a Szociális és Családügyi Bizottság, valamint a Városképi és Környezetvédelmi Bizottság, amiből a kacifántos nevű Városi Szociális, Urbanisztikai és Kulturális Bizottság jött létre, Mirkóczki Zita (MSZP) korábban leváltott alpolgármester elnöklésével. Ezzel a döntéssel párhuzamosan a korábbi bizottsági tagságok jó része is megszűnt, ami Keresztes Zoltánt, a Momentum helyi képviselőjét mint a megszüntetett Városimázs Bizottság elnökét is érzékenyen érintette.

A képviselő, Mirkóczki Ádám e témában tartott sajtótájékoztatójára reagálva megjegyzi, hogy a bizottságok megszüntetésével kapcsolatban nehéz nem azt a logikusnak tűnő következtetést levonni, hogy elsősorban a polgármester kicsinyes és pitiáner bosszújáról van szó.

(Eger Hírek)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2021. február 04. 01:31
"elsősorban a polgármester kicsinyes és pitiáner bosszújáról van szó" Egy kicsinyes és pitiáner polgármestertől pontosan ez volt várható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!