Mihalik Enikő szerint az amerikai kórházban mindenki a kívánságát lesi: jó sok pénzért

2021. június 29. 10:55

A modell már a kilencedik hónapban jár, és öt hete New Yorkban van, mert Amerikában szeretné megszülni kislányát.

2021. június 29. 10:55
null

„Most léptem be a kilencedik hónapba, és nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én inkább érzem úgy magamat, mint egy nehezen mozdítható tank, vagy egy bálna, mintsem ember” – kezdi legfrissebb YouTube-videójában a modell. A videóban többek között élményeiről, valamint az amerikai és magyar társadalombiztosítás közötti különbözőségeiről beszél. 

„Magamnak kell biztosítani az egészségügyi ellátást”

„Magamnak biztosítom a munkát, így magamnak kell biztosítani az egészségügyi ellátást. Ez annyiból szerencsésebb, hogy igazából én magam választhatom ki azt, hogy milyen szintű ellátást szeretnék, viszont ez abból hátrány, hogy az én saját zsebemből kell kifizetnem, és bizony a legjobb biztosítások, a legjobb ellátások itt is nagyon drágák” – magyarázta a modell, hozzátéve:

mi a párommal egy olyan biztosítást választottunk, amelybe mindketten beletartozunk, és majd a születendő gyermekünk is”. 

Mihalik Enikő férjéről, Korányi Dávidról már írtunk korábban. Korányi a Karácsony-féle budapesti városházán a városdiplomáciai csoport és a városdiplomáciai akadémia másodvezetője, mindenféle volt baloldali kormányok államtitkára és tanácsadója, a leendő »ellenzéki kormány« (??) egyik kulcsfigurája, szürke eminenciásán már látszik is, hogy fél lábbal Amerikában van, hisz legutóbb a Telexnek már „hunglish” nyelven nyilatkozott.

A modellnek egy amerikában élő magyar dúla fog segíteni

„Én kórházban szeretnék szülni, és ő pedig ott lesz velem – a balomon a férjem, a jobbomon Ildi” – nyilatkozta Mihalik Enikő, aki számos intim témát is érintett videobejegyzésében, mint amilyen a szőrtelenítés problemtikája a harmadik trimeszterben.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZXX
2021. június 30. 10:26
A néni elég nagy arcot növesztett ahhoz képest, hogy erotikus szakmunkás. (v.ö. aktmodell)
Messzeföld
2021. június 30. 05:17
Négy éve műtötték a lábam egy bp-i kórházban. Tudom, nehezen hihető, de napközben többször bejött az orvos, nővér, gyógytornász. És nem csak hozzám.
nyugalom
2021. június 29. 22:56
Ki ez a liba? És..
hentes
2021. június 29. 22:33
A kórházban fogják leborotválni neked ne aggódj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!