Videón, ahogy motoros embercsempészeket fognak a rendőrök az M1-esen

2021. augusztus 19. 13:50

Komárom-Esztergom megyében állítottak meg az egyenruhások három motorost, akik a járműveiken egy-egy migránst akartak Ausztriába juttatni.

2021. augusztus 19. 13:50
null

A szolgálatot teljesítő rendőrök szerdán este fél nyolckor két szerb és egy szerb-magyar állampolgárságú motoros férfit ellenőriztek az M1-es autópálya 94-es kilométerszelvényében, Ács külterületén.

A járőrök megállapították, hogy mindhárom motorkerékpáron utasként egy-egy szír férfi tartózkodott,

akik sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni – számolt be a police.hu. A rendőrségi portálon azt írják: a járművek vezetőit a rendőrök elfogták, majd őket – a migránsokkal együtt – a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítják.

Az illegális migránsokat a hatályos magyar jogszabályok értelmében az egyenruhások visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A sofőrökkel szemben a nyomozók embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítanak.

Nyitókép: Youtube

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2021. augusztus 20. 13:51
Ez igen! Profi akció, ha ezt így élőben felvették.
darázs
2021. augusztus 20. 09:09
ne szerénykedj Klára! A legnagyobb európaimagyar államférfi Apró Antal volt!
kisgul
2021. augusztus 19. 19:23
Profi munka, további sok sikert!
renoman
2021. augusztus 19. 19:23
Köszönjük a munkátokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!