Dobrev kijelentette, ha még egyszer valaki azt mondja, hogy a baloldal adósította el az országot, nagyon dühös lesz

2021. szeptember 16. 17:07

A tények attól még tények maradnak, tehát ma dühös lesz.

2021. szeptember 16. 17:07
null
Varga Mihály

„Gyurcsány Ferenc felesége kijelentette, ha még egyszer valaki azt mondja neki, hogy a baloldali kormányok adósították el az országot, nagyon dühös lesz. A tények attól még tények maradnak, tehát ma dühös lesz.

Összefoglalva: több mint egy évtizede az eladósodottság oka az volt, hogy a Gyurcsány-kormány a válságot megelőző években folytatott hibás gazdaságpolitikájával külföld felé eladósította a költségvetést, az önkormányzatokat és a háztartásokat is. Majd válságkezelés helyett megszorításokat vezettek be, tovább mélyítve a válságot. Ezzel szemben ma Magyarország egy világjárvány után is a saját lábán áll, a nemzetközi szervezetektől függetlenül, a piacról képes finanszírozni magát. A válságot nem megszorításokkal, hanem támogatásokkal kezeljük: jut forrás az adócsökkentésekre, a családtámogatásokra, a gazdaság újraindítására. Az átmenetileg megemelkedő adósságot pedig – ahogyan tettük azt 2010 és 2020 között – következetes és felelős költségvetési politikával ismét csökkenő pályára állítjuk.”

Nyitókép: Varga Mihály Facebook-oldala

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. szeptember 22. 10:17
Mondd Ferinek is, ha még egyszer iszik, nagyon dühös leszel! Tedd hozzá a kezedet a csípődre, és dobbants is hozzá...Előtte szólj az alsó szomszédnak, nehogy megrémüljön...:)))
illibernyák
2021. szeptember 18. 06:57
Orbán 10 éve még arról beszélt, hogy "karddal vagy adóssággal lehet leigázni egy nemzetet. Magas labda lecsapva. http://www.atv.hu/belfold/20210916-orban-10-eve-meg-arrol-beszelt-hogy-karddal-vagy-adossaggal-lehet-leigazni-egy-nemzetet?fbclid=IwAR31UvreRpDLl5v02qONePsTgzMnY7o3L_wRyERll-dzojsNGRMT41_Mxmc Amúgy 2020 tavaszán is arról hadovált, hogy 3 százalék alatt tartja a hiányt, mert az adósság a szemét globalista-kapitalista-sorosista financtőke ármánya, amely az államokat adósság rabszolgaságba taszítja. Egy évvel később ugyanekkora hévvel mondja az ellenkezőjét. És persze a birkák ugyanúgy.
Kunf
2021. szeptember 17. 18:31
Igaza van nem a baloldal, hanem az Elkúrtuk Feri adósította el az országot a haverjaival.
Welle21
2021. szeptember 17. 15:36
Nem kellett volna eladósítani az országot Klára néni, Feri bácsinak, továbbá kevesebbett kellenne inni a pincébe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!