Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Varga Judit: A LIBE küldöttsége előre megírt ítélettel érkezett

2021. szeptember 30. 09:39

Az igazságügyi miniszter szerint Brüsszelben is megkezdődött a magyar országgyűlési választási kampány, amiben az ellenzéknek segítenének.

2021. szeptember 30. 09:39
null

Az Európai Parlament LIBE (Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi) bizottságának küldöttsége egy előre megírt ítélettel érkezett Magyarországra – mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Varga Judit a küldöttség tagjaival való találkozó előtt azt mondta, Magyarország egy szabad és független ország, amely tagja az Európai Uniónak, 

az Európai Parlament pedig az unió egyik intézménye, és semmiféle hatásköre, hatalma vagy jogköre sem lehet egy szuverén ország felett.

„Ennek jegyében, a nemzetközi udvariasság, turizmus és diplomácia jegyében készülök a találkozóra, hiszen szívesen tájékoztatom őket, hogyha vannak kérdéseik a magyar jogrendszer különlegességeiről” – fogalmazott a tárcavezető.

Varga Judit hozzátette azt is: ne legyenek illúzióink, hiszen Brüsszelben is megkezdődött a magyar országgyűlési választási kampány, amiben az ellenzéknek segítenének.

(MTI)

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. szeptember 30. 12:32
A LIBE bizottság már keresik a hóhért a koncepciós per ítéletének a végrehajtása céljából!
Harangláb
2021. szeptember 30. 12:23
Az Inkvizíció már csak így dolgozik...:)
gyaloggos
2021. szeptember 30. 11:33
EZ a lényeg: "az Európai Parlament pedig az unió egyik intézménye, és semmiféle hatásköre, hatalma vagy jogköre sem lehet egy szuverén ország felett" KIEGÉSZÍTVÉN: AZ EP az unió szükségtelen -mai formájában - intézménye, mely eurómilliárdokat tapsol el évente, TOTÁLISAN felesleges, értelmetlen, mi több, KIFEJEZETTEN káros az EU-nak a működése, léte! NEM mellékesen olyan tagokkal, kiknek pártja még a saját hazájukban sem bír képviselettel a nemzeti törvényhozásban ! A LIBE bizottságba utólag betuszkolt DONÁTH ANNA pártja pl. még soha nem volt a Magyar Országgyűlés tagja, soha EGYETLEN országgyűlési képviselőjük nem volt még! NAHÁT nahát és hm....?
jánosbácsi
2021. szeptember 30. 10:28
Még nem is találkozott velük ennek ellenére Jucus már is ítéletet hirdetett. Igazi kommunista tempó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!