Jön a Hungarian Conservative új száma!

2021. október 10. 19:14

A magyar konzervatív folyóirat újabb lapszámát október 14-én mutatják be.

2021. október 10. 19:14
null

Október 14-én kerül sor a Hungarian Conservative folyóirat új lapszámának bemutatójára a Lónyay-Hatvany Villában (Budapest, I. kerület, Csónak utca 1.), 14 órától 18 óráig. A rendezvény fő témája: a kereszténység a 21. században.

Az előadók és vitapartnerek között olyan személyiségek szerepelnek, mint Dezső Tamás, a Batthyány Lajos Alapítvány elnöke, Nyirkos Tamás, Balázs Zoltán, John O'Sullivan, Szilvay Gergely, Tristan Azbej, Alvino-Mario Fantini, valamint Magyarics Tamás, a Hungarian Conservative főszerkesztője.

Az esemény Facebook-oldala itt elérhető. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációt az alábbi e-mail címen lehet megtenni: [email protected]

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2021. október 13. 12:42
Hungarian conservative? Ez MZP lapja?
péterx
2021. október 10. 19:36
A kereszténység megkerühetetlen tényező, mert a feltámadt Krisztus jelenléte azzá teszi: minden ember kénytelen a kezdettel és véggel foglalkozni, ha akarja, ha nem. Ez azért van így, mert az emberlét nem oldódik fel a jelenben, hanem már mindig is a teljességből él, és a teljes lét felé halad. Ezért a Krisztust hordozó-tanúsító kereszténység válaszai mindig aktuálisak, akár az elfogadás, akár az elutasítás módján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!