Kárpátaljai önkéntes katona mondott köszönetet Magyarországnak

2022. március 28. 12:28

Az ismert professzor és képviselő az orosz invázió kezdetekor önkéntesnek jelentkezett.

2022. március 28. 12:28
null

„Drága magyarországi barátaim, hálás vagyok azért a segítségért, amit az országunknak és a megyénknek nyújtotok ebben a nehéz helyzetben” – mondta videóüzenetében ukrán és magyar nyelven Fegyir Sándor helytörténész és turisztikai szakember, a megyei tanács képviselője.

Az ismert professzor, aki az orosz invázió kezdetekor önkéntesként jelentkezett a kárpátaljai területvédelmi alakulathoz, külön köszönetet mondott Fényeslitke és Záhony városának a támogatásért.

„Találkozzunk a csodálatos Magyarországon és a magyarországi termálfürdőkben, mindenkit ölelünk. Dicsőség Ukrajnának! Dicsőség Magyarországnak” – zárta videóüzenetét a képviselő.

A videót lentebb tekintheti meg:

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. március 29. 11:40
....végre egy korrekt beszéd...reméljük túléli a háborút...Isten segítse
foldizs
2022. március 29. 10:23
A magyarok békepártiak, akkor most ő nem magyar? Vagy nem tartozik a nemzethez?
kubota
2022. március 28. 22:24
-
kubota
2022. március 28. 22:24
Vajon ezt a videót a német ARD/ZDF hogyan fogja felkonferálni? Itt egy ukrán katona, aki szidja Magyarországot, mert nem segítenek???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!