Kadirov: Kihallgattunk egy „náci” foglyot (videó)

2022. április 26. 19:00

A csecsen vezér azt állítja, bizonyítékaik vannak, hogy az ukránok a saját katonáikat ölik meg.

2022. április 26. 19:00
null

A csecsenek vezére ismételten közösségi oldalán üzent, miután elfoglalták Mariupolt.

„Kedves testvérem, Adam Delimkhanov nemrégiben kihallgatott egy náci foglyot, aki korábban Mariupol városában, az Azovsztalszkaja utcában volt tüzelőállásban. A fogoly érdekes részleteket árult el a náci militánsok bűnös tevékenységéről az Azovstal vas- és acélmű területén” – kezdte mondandóját Kadirov. 

A csecsen vezető elmondta, hogy „a fogoly szerint az üzem vastag falai alatt rekedtek többsége fehér zászlóval a kezében kívánta elhagyni a területet. Ezt a kezdeményezést a nemzeti zászlóaljak jelenlegi parancsnoksága kategorikusan elutsaítja Ráadásul megerősített bizonyítékok vannak arra, hogy saját katonáikat ölik meg, akik kifejezték, hogy le akarják tenni a fegyvert”. 

Ezután hozzátette, hogy „az orosz fél többször is lehetőséget biztosított a megadásra, arra, hogy a jól ismert utasításoknak megfelelően önként jöjjenek elő rejtekhelyeikről. Nyilvánvaló, hogy körükben banális dezinformáció folyik arról, hogy katonáink civileket lőnek, és szó sincs a hadifoglyok biztonságának garantálásáról, holott a helyzet éppen az ellenkezője. Itt az ideje, hogy észhez térjenek, és megmentsék saját és bajtársaik életét”.   

„A nemzetbiztonsági erők parancsnokainak aljassága és a kijevi hatóságok képmutatása már régen túllépett minden létező határt. Nem lepődünk meg az ilyen viselkedésen, hiszen az erkölcstelen és becstelen emberek bármilyen utálatosságra képesek” – tette hozzá Ramzan Kadirov.

Nyitókép: 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2022. április 27. 20:55
a csecsen hősök akik egy oroszok által rommá lött vidéken keménykednek néhány ottragadt remegő szerencsétlennel. A frontvonalat nem igazán kedvelik, akko rmennek amikor már csak a hullákat kell odébb böködni meg alah akbarozni felettük...operettkatonák..
Trombitás Keresztély
2022. április 27. 13:24
Akár az ÁVO pincéjében is készülhetett volna. Azért jó, hogy a szerencsétlen megfélemlítettnek a forgatás végén visszaadták a pulóvert.
Töki
2022. április 27. 10:41
Az a baj, hogy ezt ki is nézem belőlük.
Dezsőke
2022. április 27. 10:15
Mit tudunk erről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!