Konzultációt indít a pesti alsó rakpart lezárásáról a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

2022. május 10. 21:22

Nem értenek egyet Karácsony Gergely döntésével, ami álláspontjuk szerint tovább ronthatja a budapesti autós közlekedést.

2022. május 10. 21:22
null

A BKIK keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a kamara osztja a Magyar Autóklubnak a pesti alsó rakpart végleges lezárását ellenző véleményét, mert a szakemberek szerint annak végleges lezárása tovább ronthatja a budapesti autós közlekedést.

A főváros egyes részeinek megközelítése gépjárművel jelenleg is komoly nehézséget jelent az adott területen működő vagy ott szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak – írták, megjegyezve: a jármű egyes lakossági szolgáltatóknak – például szerelőknek, építési vállalkozóknak, kiskereskedelmi áruszállítóknak – nélkülözhetetlen munkaeszközeik vagy árucikkeik célba juttatásához.

– olvasható a közleményben.

Karácsony Gergely főpolgármester április 13-án jelentette be, hogy a Lánchídtól délre teljesen autómentes lesz a pesti alsó rakpart. A Magyar Autóklub erre reagálva közölte: elutasítja az észak-déli közlekedési folyosóként használt pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszának végleges lezárását.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. május 15. 18:20
Karácsony tudatos és elhatározott kártevő. Konzultálhat aki, amit akar. Geli végrehajt egy feszültség szító programot. Ráadásul nincs saját gondolata, mert legyünk őszinték nagy ökör a szentem!
kovalski
2022. május 11. 12:31
Karácsonyt gyámság alá kell helyezni! A társadalmi érdekekkel ellentétes döntéseket erőszakol több ezer emberre! A döntés súlya beláthatatlan következménnyel járna! Megvadult autósok ezrei köpködnek a letekert ablakokból! Vége láthatatlan dugó kígyók araszolnak a piros lámpák felé. Lehet, hogy a pógár mester úrnak van valami bicikli roller websopja?
Perczel Éva
2022. május 11. 09:14
Alig várjuk! Hol írhatjuk alá az elbocsátó szép üzenetet a Főpumuklinak?
Osztap Bender
2022. május 11. 07:55
A megoldás az lehet, mint már írtam, hogy a kormány azonnali hatállyal és ideiglenes jelleggel, (de a következő választásig minimum) magához rendeli a főváros közlekedésének szervezését, irányítását. Akkor aztán a hibbant barom elmehet valahová a ló valamelyik tartozékával a valagában. (ezzel az idióta "genus" fedőnevű, amatőr városházi ügynökkel együtt)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!