„90 percig térdepeljenek az angolok a magyar válogatott előtt” – így vélekedik az utca embere az angol-magyarról (videó)

2022. június 17. 17:23

A Vasárnap.hu arra is megpróbált választ találni, hogy mi lehetett a titka a magyar csapat győzelmének.

2022. június 17. 17:23
null

90 percig térdepeljenek az angolok a magyar válogatott előtt – az angol-magyar meccsel kapcsolatban az utca népét kérdezte a Vasárnap.hu.

A Vasárnap.hu arra is megpróbált választ találni, hogy

mi lehetett a titka a magyar csapat győzelmének

és ,hogy Marco Rossi csapata a halálcsoport élére került. 

Nyitókép: MTI

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. június 19. 11:09
Senkinek nem kell térdepelnie. A Németeket meg kell verni szeptemberben.
Innogreen23
2022. június 19. 05:33
Hát én nem tudom. A foci egy sport. Nagyon jó és ha jó csapatok játszák, egy rendkívül izgalmas látványos sport. Mint tudjuk, a végén mindig a németek nyernek. Ennyi és nem több. Ne magyarázzunk már bele mindenféle baromságot. Térdelést, libernyákot, baloldalt, meg Farkasházit. Csak sport. Nem lehetne hogy csak örülünk? Tisztán? Csak úgy? Ki és mit akart anno Puskás Öcsi bácsi vmelyik góljába vmit belemagyarázni? Senki és semmit.
Amondó
2022. június 18. 10:27
Volna még egyéb alkalom a térdepeltetésre - de nem nekünk. Volt "málenkij robot", de egyéb is. Az oszmán birodalomba hurcolt magyar rabszolga tömegre senki nem emlékszik. Magyarok, akiket (egész családokat) meztelenre vetkőztetve állítottak ki az isztambuli rabszolgapiacon és bazári hangulatban lehetett rájuk alkudni, Aztán rabszolga, eunuch, ágyas, janicsár sors várt rájuk. Magyarok tömegei - nem csak 150 - hanem három évszázadnyi (1389-1699) dzsihád emberrablásának elszenvedői. A demográfiai veszteséget soha nem tudtuk kiheverni.
flesh ripper
2022. június 18. 07:24
Döglött oroszlánt, nem rugdos a magyar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!