Orbán mellett ült a meleg luxemburgi kormányfő partnere a NATO-vacsorán

2022. június 30. 18:32

Nem tudni, szándékos volt-e, hogy így alakították az ültetést.

2022. június 30. 18:32
null

Spanyol lapok is beszámoltak arról, hogy a NATO-vacsorán  meghívott vendég közül Orbán Viktor mellett ült foglalt helyet Xavier Bettel luxemburgi kormányfő partnere, az építészként dolgozó Gauthier Destenay.

A Telex a Guardian cikkére hivatkozva felidézte a vacsora részleteit is. A spanyol királyi palotában tartott eseményen az összegyűltek a vacsorájukat a Bagnères-i márványból formázott oszlopok között töltötték el, a falakat pedig Francisco Goya festményei díszítették.

 

 

A Guardian megkérdezte a spanyol királyi palotát, hogy szándékos volt-e hogy a magyar kormányfőt és a luxemburgi kollégájának partnerét egymás mellé ültették le, de nem érkezett válasz a megkeresésükre.

Nyitóképen Xavier Bettel luxemburgi kormányfő és férje, Gauthier Destenay Fotó: JULIEN MATTIA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 01. 17:59
Profi érzékenyítés..avagy a csüngőhasú tekintélye..
chief Bromden
2022. július 01. 17:22
Úgy látszik már előjogok is megilletik a melegeket, ők asztalhoz ültethetik a partnerüket. Mi a faszt keresett ott?
SandorL
2022. július 01. 15:35
Ezen a szinten is vannak tahok! Sajnos!
Tiszafa
2022. július 01. 14:00
No para. Tud a Viktor vigyázni magára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!