Alföldi Róbert: Egy kávé is nagyon sokat segít!

2022. július 07. 09:29

Július 7-ére országos támogató akciót szerveztek a színház megsegítésére számos kávéház bevonásával.

2022. július 07. 09:29
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, rövidesen végleg leeresztheti a függönyt az Átrium. Mint írták,

Az utolsó Az Őrült Nők Ketrecét, az utolsó Igenist, az utolsó Isteni végjátékot... és így tovább.  Nem tudjuk tovább tartani a színházat”.

Támogatónapot szerveztek a színház megsegítésére

A bejelentést követően pár nap alatt több mint 7 millió forint támogatás gyűlt össze a színháznak, július 7-én, csütörtökön pedig országszerte adománygyűjtést szerveztek az Átrium fennmaradásáért. A kezdeményezéshez bárki csatlakozhat, egy kávé árával is – erről Alföldi Róbert, színész, rendező számolt be közösségi oldalán.

Mint írta, az eseményre

Az az egy kv a »sok kicsi sokra megy« közül az egyik kicsi!” – húzta alá Alföldi.

A művész bejegyzéséből az is kiderült, hogy Az Egy Kávé az Átriumért! a Jedermann kezdeményezése, melyhez országosan már többtucatnyi vendéglátóhely csatlakozott, amelyeknek a listáját is közzétette.

Nyitókép: Alföldi Róbert Facebook-oldala 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héthykati
2022. július 08. 07:37
Én is csak egy kávét kérek!
Sulammit
2022. július 07. 19:28
Miért nem Karácsonynál kalapozol, Robi? Arról volt szó, hogy Új Színház nem, Örkény és a többiek a Fővárosé. Karácsonyé a többi színház.
critical man
2022. július 07. 14:27
Lobelta! Április 3-án este már megittam azt a kávét, és ha jelent valamit neked, akkor a te egészségedre is.
states
2022. július 07. 12:17
Évtizedek óta abból él, hogy rendezőnek álcázott komcsi megmondó, csakhogy a sokadik kétharmad után már az elvtársai és főleg a nézők is unják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!