Reagált Palkovics László a benzinársapka miatti brüsszeli kötelezettségszegési eljárásra

2022. július 15. 19:55

„Ez várható volt” a miniszter szerint.

2022. július 15. 19:55
null

Mint arról mi is beszámoltunk, több ügyben is beperelte Magyarországot az Európai Bizottság, Brüsszel a benzinárstop, a Klubrádió és a gyermekvédelmi törvény miatt indított eljárást.

Az atv.hu megkérdezte erről a technológiai és ipari minisztert, aki azt mondta: Brüsszel lépése várható volt. Mint fogalmazott, az energetikai piacon sem állampolgárság szerint különböző árat szabni. 

De Magyarországnak Európa közepén, landlock országként meg kellett védenie az üzemanyag piacát”

– mondta a miniszter. Palkovics László utalt arra, hogy egy adott időszakban 31 százalékkal több üzemanyag fogyott, jórészt a külföldi vásárlók miatt.

A miniszter mindehhez hozzátette: Magyarország a kötelezettségszegési eljárások tekintetében a középmezőnyben helyezkedik el.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. július 16. 11:41
"De Magyarországnak Európa közepén, landlock országként meg kellett védenie az üzemanyag piacát”" Milyen országként?
Akitlosz
2022. július 16. 11:39
"Mint fogalmazott, az energetikai piacon sem állampolgárság szerint különböző árat szabni. " Ezt a mondatot elolvastam tízszer, de akkor sem tűnik értelmesnek. Így beszél a miniszter vagy így ír a névtelen újságíró?
egynick
2022. július 16. 11:38
Nincs olyan, hogy aki nem Magyarországon nőtt fel, az ne lenne magyar. Amit írsz az full zsidózás. Schwarz a cipész, Grün a fűszeres, Szerb Antal, Radnóti Miklós, Rejtő Jenő és 500 ezer társuk a te aljas mondatodba haltak bele. Mert a 30-as években is először csak szóban mondtak ilyeneket, egy háború előtt, majd tettek lettek belőle. Gondolkodj el egy kicsit!
Kriszta67
2022. július 16. 09:37
Istenem, micsoda férgek. Ezek tényleg azt gondolják, hogy ha a kormány megszánja az állampolgárait akik az adófizetői is egyben és finanszírozza a tankolásuk egy részét, akkor ugyanezt köteles nyújtani más államok állampolgárainak is? Sugárban hányok ezektől. Miért nem vezettek be ők is ársapkát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!