Vásárhelyi Mária Orbán tusványosi beszédéről: Ez a fajelméleti duma csak a legaljának jön be

2022. július 24. 13:30

A baloldali megmondóember szerint a miniszterelnök pontosan tudta, hogy „náci beszédet” mond.

2022. július 24. 13:30
null

Vásárhelyi Mária több más baloldali megmondóemberhez hasonlóan a közösségi oldalán mondta el véleményét Orbán Viktor Tusnádfürdőn elmondott beszédéről.

Bejegyzését azzal kezdte, hogy rámutatott, hogy „talán nem is az a legnagyobb gazemberség, amit Orbán mond (persze az is), hanem az, hogy ő maga is pontosan tudja, hogy

Azzal folytatta, hogy a miniszterelnök maga is „pontosan tudja, hogy mit jelent a faj, hogy mindannyian ugyanahhoz a fajhoz tartozunk”. „Kevert fajról akkor beszélhetnénk, ha mondjuk egy ember és egy nyúl kapcsolatából születne utód” – fűzte hozzá Vásárhelyi. 

Orbán Viktor a „legműveletlenebb, legagresszívebb, vérnacionalistákat akarja megszólítani”

A szociológus szerint a kormányfő ezzel a „legműveletlenebb, legagresszívebb, vérnacionalistákat akarja megszólítani, akiknek tetszik ha faji kérdésről beszél, ha a magyarságot fajnak nevezi és a fajon belüli összetartásra buzdítja őket”

Vásárhelyi a határvadászok után a miniszterelnök beszédének ezen részét is „náci beszédnek” nevezte. „Annak is a legalja – 

– tette hozzá.

„Ezek egy bukásra ítélt ember szavai”

A posztból az is kiderült, hogy Vásárhelyi Mária édesanyjának több mint száz rokonát gyilkolták meg csupán azért, mert „más fajúnak bélyegezték őket”. 

Gondolatait azzal zárta, hogy „undorodom attól, hogy szombat délután, 42 fokos melegben azzal kell foglalkoznom, hogy miket beszél ez a hatalommániába beleszédült, gátlástalan gazember. (...) Ugyanakkor azt is gondolom, hogy

– fűzte hozzá a szociológus.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. július 25. 22:02
A baj csak annyi, hogy a Te fajtádat elfelejtettem, Európai népnek nevezni !
youngboy
2022. július 25. 15:40
Csak a legaljának -mint neked, magyargyűlölő zsírpacninak -- nem "jön be"
artojan
2022. július 25. 11:59
"Ez a fajelméleti duma csak a legaljának jön be"...De azoknak nagyon,ezért is csámcsognak rajta napok óta ! ...és reménykednek Orbán Viktor bukásában .....hiába !
Nemtudommegállni
2022. július 25. 10:28
"undorodom attól, hogy szombat délután, 42 fokos melegben azzal kell foglalkoznom, hogy miket beszél ez a hatalommániába beleszédült, gátlástalan gazember." Alig vártad, hogy kaparhass! Miért nem a családoddal foglalkozol te félművelt? Eltűnhetnél örökre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!