Szlovák sajtó: A Slovan elhallgattatta, bevette és meghódította Budapestet

2022. július 21. 17:42

„Égszínkék pokol Budapesten! A Slovan fordított, és kellemetlen pofont adott a Ferencvárosnak” – olvasható a sport.aktuality.sk cikkében.

2022. július 21. 17:42
null

A Slovan Bratislava elhallgattatta, bevette és meghódította Budapestet – írja a szlovák sajtó azt követően, hogy a pozsonyi labdarúgócsapat 2–1-re nyert idegenben az FTC ellen a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén.

„Égszínkék pokol Budapesten! A Slovan fordított, és

 – olvasható a sport.aktuality.sk című portál cikkében, amely „a Slovan bevette Budapestet” címmel képgalériát is közölt a Groupama Arénában lejátszott mérkőzésről.

„Infarktusközeli végjáték Budapesten:

 – olvasható a sportky.zoznam.sk beszámolójában. A cikk arra is kitért, hogy a hazai szurkolók vulgáris üzeneteket küldtek Szlovákiának, illetve a második félidő kezdetekor pirotechnikai bemutatót tartottak.

Nyitófotó: Mandiner fotó 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. július 22. 12:04
...SAJNOS IGAZUK VAN....ezek a ...megszégyenítettek minket...
LancelotDuLac
2022. július 22. 00:58
Nincs itt semmi látnivaló, csak a kitartott, parazita zöld-fehér fiúk hozták a formát - rohadjanak meg!
Namond
2022. július 21. 21:21
És megverték az SZJA törvény kivételezettjeit, az Afrika válogatott 2.0-át.
Osztap Bender
2022. július 21. 20:33
négerek:-tótok 1:2 Ki gondolta volna még akkor, mikor lovasrendőrök zavargászták a fradi drukkereit a népstadion körül, hogy egyszer orosz edző irányította néger banda válik a csapatból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!