Kóbor pónit fogtak a rendőrök Budapesten

2022. augusztus 07. 22:07

Pár óra leforgása alatt haza is került gazdáihoz.

2022. augusztus 07. 22:07
null

Mint az a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közösségi oldaláról kiderült, munkatársaik egy elkóborolt póniló elfogásában segédkeztek a XVIII. kerületben. Mint írták a gazda és gyerekei örömmel fogadták a rendőröket, mikor beállítottak az elkóborolt állattal, mert ők sehogy sem akadtak a nyomára.

A bejegyzésben kitértek rá, hogy a póni vasárnap este „lépett meg” a család kertjéből, amikor a gyerekek nyitva felejtették a kertkaput. Azonban a „felfedező út” nem tartott sokáig, mert

 a patás házi kedvencet pár utcával arrébb az ottlakók befogták és értesítették a rendőröket. 

A járőrök házról házra kérdezősködtek, míg valaki meg nem tudta mondani, hogy kinek van lova a környéken. Az állat gazdája hitelt érdemlően tudta bizonyítani, hogy a póni az övé – a gyerekekkel készült közös családi fotók elég meggyőzőek voltak – , majd sietett is az elveszett kis lóért – zárta a nem mindennapi eset ismertetését a BRFK.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2022. augusztus 08. 08:35
Ez egy kóborló...
artojan
2022. augusztus 08. 03:01
Vajon mire" KÉSZÜLT" szerencsétlen ?
Autofocus
2022. augusztus 07. 23:57
Ne legyetek ilyen cinikusak. Szép, igaz történet happy end, és tényleg hasonlít egy ismert közszereplőre. :-)
Tibi72
2022. augusztus 07. 23:55
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!