Elmarad Kirill pátriárka és Ferenc pápa találkozója

2022. augusztus 25. 11:17

Az orosz ortodox egyház vezetője mondta le a találkozót.

2022. augusztus 25. 11:17
null

Az orosz ortodox egyház feje jelezte, nem tud elmenni a jövő hónapra tervezett kazahsztáni vallásközi találkozóra. Itt találkozott volt Kirill pátriáka Ferenc pápával. Sajtóhírek szerint ez a háború miatt tovább romló kapcsolatok jele.

Antal Volokolamszki metropolitát a Ria Novosztyi hírügynökség idézte, megjegyezték, hogy a szeptember 13-15-ig tartó konferencián Kirill korábban úgy döntött, elmegy és találkozik a pápával, ám erre most mégsem lesz lehetőség. Kirill pátriárka korábban megáldotta az orosz katonákat, és arról beszélt, hogy az oroszok és az ukránok egy népet alkotnak.

Nyitókép: AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 25. 14:26
Mégsem bírt a Pápa szemébe nézni ez a mocsadék.
files32
2022. augusztus 25. 11:45
Na lesz itt mindjárt: "A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember." Ja nem, mert megy hozzá a nemzet bejárónője.
BoRob1
2022. augusztus 25. 11:32
Látom az eszedet is patikamérleggel mérték ki(annyira kevés jutott)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!