Oroszország 4000 dolláros fizetést ígérve csábít önkénteseket a háborúba

2022. augusztus 17. 10:05

Katonai tapasztalat nem kell, cserébe kapnak több mint másfél millió forintot.

2022. augusztus 17. 10:05
null

Novgorod régióban toboroz az orosz hadsereg. Katonai tapasztalattal nem rendelkező helyi lakosokat keresnek, az önkénteseknek 4000 dollárt ígérnek a háborúban való részvételért – írta meg az Unian az Institute for the Study of War (ISW) jelentésére hivatkozva.

Hozzátették: az orosz hadsereg nem érdekelt abban, hogy nőket is toborozzanak.

Az ISW megjegyezte, hogy a Brjanszki régió is egy új, 350 katonából álló önkéntes egységet is alkot. A helyi tisztviselők 210 ezer rubel (körülbelül 3400 dollár) egyszeri kifizetést ajánlottak három hónapra a sorkatonaságért.

Nyitókép: MTI

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. augusztus 17. 17:42
Már most látható, előre vetül a krízis eszkalációja... Az orosz oldalon alkalmazott erők elégtelenek az ukránok megtörésére.., kik a nyugati fegyverek tömkelegét kapják, a célkoordinátákkal együtt... A lehetséges cselekvési idő leszűkülni látszik, a beköszönő őszi időjárás súlyos logisztikai problémával szembesíti majd a feleket... A lépéskényszer fennáll...
Akitlosz
2022. augusztus 17. 15:24
"Hozzátették: az orosz hadsereg nem érdekelt abban, hogy nőket is toborozzanak." Pedig olyan katonák is vannak az orosz hadseregben, mint Júlia Matyukina: https://www.youtube.com/watch?v=n14_Z0EirS4 Jelenleg csak egyetlen orosz űrhajósnő van, Anna Kikina, szeptember 29-én indul első útjára a Space X Dragon űrhajóval. Cserében amerikai űrhajós megy Szojuzzal. Szóval lehet, hogy nem érdekelt, de ha egy nő nagyon akar ...
matykox
2022. augusztus 17. 14:46
Érdekes üzenet a szankciósújtotta, szétgyengült, csőd szélén tán torgó ruszkiról. Bár lehet, hogy csak a csüd szélén tán torog ...
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 17. 13:44
Zsoldosokat? Mi a fene? Már a 144 millió oroszból nem tudnak többet vágóhídra küldeni beszipkázással? Itt az alkalom mandineres felszopó urak! Le lehet tenni az MnM's-es zacskót és felemelni a csúnyán elhízott seggeteket a szófáról! Netflixezés és firkászás helyett lehet menni a gazdit segíteni Bohár, Graczula, stb. gyerekek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!