Kuleba: Az áramkimaradások miatt meg fog ugrani Ukrajnában a születésszám

2022. november 06. 07:08

„Ez a legjobb idő arra, hogy szeretkezzünk és örüljünk az életnek” – fogalmazott a tárcavezető egy interjúban.

2022. november 06. 07:08
null

Dmitro Kuleba úgy véli, hogy az Ukrajnában több hete tartó tervezett áramkimaradásoknak pozitív hozadéka lehet a háború sújtotta ország demográfiájára – olvasható a Cadenaserben.

Az ukrán külügyminiszter véleménye szerint az áramkimaradások miatt nőni fog a születésszám Ukrajnában. „Ez a legjobb idő arra, hogy szeretkezzünk és örüljünk az életnek” – fogalmazott a tárcavezető Cadenasernek adott interjúban. A külügyminiszter hozzátette, hogy az ukránok mindig megtalálják a kiutat a legnehezebb körülményekből is, ebből kifolyólag

az áramszünetek sem fogják aláásni az erkölcsös életmódot országban.

Kuleba megjegyezte, hogy Ukrajnában könnyel elképzelhető az, hogy emelkedni fog a születésszám az áramkimaradások miatt, mert az embereknek otthon kell ülniük, egyéb lehetőségek nélkül, a sötétben.

Kapcsolódó:

Az orosz külügy reagált: „Kuleba logikája szerint az első terhes férfinak járó díjat Zelenszkij kapja"

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője a Telegramon reagált az ukrán külügyminiszter nyilatkozatára, amelyben azt mondta, hogy az áramkimaradások miatt a születésszám emelkedésére számít. A szóvivő felvázolta, hogy mi történne, ha a kijevi Bankova utcában, ahol az elnöki hivatal található áramszünet lenne.

 

Nyitókép: AFP

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kingsjewel
2022. november 06. 11:43
A Covid-os karanténre is ezt mondták, hogy mindenhol baby boom lesz, de nem lett belőle semmi.
az ember
2022. november 06. 11:24
amilyen debil kockafeje van, még annál is hülyébbeket mond
mekgajver
2022. november 06. 09:48
Ezzel az idióta szöveggel leplezte le hogy kb mennyi affinitása van a valósághoz ennek a tökkelütött baromnak. Örökös handabandázás, beszólogatások, nem más ez az ürge mint egy távirányításos keljfeljancsi.
Parm
2022. november 06. 09:31
Lefagy a pöcsötök, ha előveszitek, Kulabá! A jégbarlangban hideg van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!