Verebes megkérdezné Orbántól és Gyurcsánytól is: nem volt még elég?

2022. december 27. 22:02

Interjú készült a Heti Hetes egykori megmondóemberével.

2022. december 27. 22:02
null

Orbán Viktorral vagy Gyurcsány Ferenccel ragadna be inkább egy liftbe? – tette fel a kérdést az RTL Verebes Istvánnak, mire a színész, rendező, író, a Heti Hetes egykori megmondóembere alábbi választ adta: „A kérdés valóságidegen, mert nincs az a lift, amelyikbe bármelyikkel együtt beszállnék. Mellesleg azok a liftek, amikbe ezek egyszer beszálltak, valahogy k*rva régen nem akarnak elakadni.”

De vajon mit kérdezne Verebes tőlük, kérdezték, amelyre pedig így válaszolt: „Nem a liftben, de annyit azért megkérdeznék mind a kettőtől egyenként, hogy:

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2022. december 31. 12:16
Én ugyanezt tőled is megkérdezném. Itt egyébként szólásszabadság van, nyugodtan kérdezd meg őket, barom.
syphax
2022. december 30. 21:42
A CSPŰRÁGÓ AZ CSEPŰRÁGÓ MARAD MINDÖRÖKRE. A NEMES MŰVÉSZETET UGATJA AZ ILYEN VEREBES FÉLE LINK.
syphax
2022. december 29. 20:36
Nem komoly ember ez a Verebes: OLCSÓ RIPACS! MINDIG IS AZ VOLT!
kata56
2022. december 29. 18:03
Talán tegye fel ezeket a kérdéseket a saját lányának..aki épp a napokban hozta világra a 4. gyermekét, akinek neve: Vereves Linda, férje neve: Pndroch Csaba. Szép-kedves házaspár. Ők minen bizonnyal tudnának ennek a vén szarházinak értelmes választ adni. Nem mintha valaha is törődött volna a gyerekével...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!