Megnyitott a János Vitéz park! (VIDEÓ)

2023. január 23. 19:57

Új kiállítást mutatott be a Petőfi Sándor Szülőház és Emlékmúzeum, továbbá a János Vitéz Látogatóközpont helyszíne egy játszóparkkal is kiegészült. 

2023. január 23. 19:57
null

Okostelefonnal végigjárható Várostörténeti Digitális Túraútvonalat adtak át, megnyitott a János Vitéz park és kétnyelvű versautomata kapott helyet a főtér közelében. Számos új, a térség turizmusának fellendülését támogató projekt valósult meg Kiskőrösön. Elkészült a város első turisztikai kisfilmje is, ami a legizgalmasabb helyi látnivalókon és helyszíneken kalauzolja végig nézőit – erről tájékoztatott hétfőn a Magyar Nemzet.

A lap tájékoztatott róla, hogy 2022-23-as Petőfi 200 programsorozat kapcsán Kiskőrös turisztikai fejlesztések sorát valósította meg;

új kiállítást mutatott be a Petőfi Sándor Szülőház és Emlékmúzeum,

továbbá a János Vitéz Látogatóközpont helyszíne pedig egy játszóparkkal is kiegészült. 

A város történetével egy QR kódokkal ellátott, szórakoztató digitális túraútvonalon keresztül ismerkedhetnek meg a látogatók. A Petőfi szülőház szomszédságában lévő Műfordítói Szoborpark bejáratánál elhelyezett versautomatán pedig több nyelven hallgathatják meg a legismertebb Petőfi-verseket.

A Kiskőrös kulturális pezsgését bemutató videót itt tekinthetik meg:

Nyitókép: A mellékelt videóból származó kép.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!