A gender-elmélet egy „kulturális csinálmány”, amely rá akarja erőltetni magát az emberekre

2023. február 14. 15:54

Arra születtünk, hogy biológiailag alkalmasak legyünk a küldetésünk teljesítésére. A nő arra, hogy gyermeket ad a világnak, a férfi pedig, hogy létrehozza az utódot. Interjú.

2023. február 14. 15:54
null
Bagdy Emőke

„Nemcsak természeti katasztrófák, járványok, háborúk sújtják a világot, hanem egy ideológiai háború is zajlik, amelyben egyebek között olyan alapvetéseket próbálnak megtagadni, mint a női és férfi szerepek, a család, a házasság és hosszan sorolhatnánk. Erre utalt az imént?

Az emberiség történetének különféle korszakaiban rendszeresen találkoztunk az ifjúság lázadásával, amikor nemet mondanak egy korábbi rendszer tradicionális előírásaira és tudatosan elkezdik kialakítani a saját útjukat. Új normarendszert akarnak kiépíteni, máshogy öltöznek, máshogy viselik a hajukat, más zenét hallgatnak. Ilyen volt a közelmúltból például a hippikultúra, a rockerek vagy a metro-személyiségek. Ami viszont most zajlik, az egészen más, mert itt a teremtéstörvényt akarják semmisnek tekinteni, a tudományos tényeket, a biológiai alapvetéseket próbálják felülírni. A genderelmélet, mely szerint nem elrendelés, hogy férfinak és nőnek születünk, hanem megválaszthatjuk a saját nemünket, egy »kulturális csinálmány«, amely rá akarja erőltetni az álláspontját a közgondolkodásra.

Melyik korosztály van kitéve a leginkább az efféle érzékenyítésnek?

A fiatalok alapvetően jó táptalajnak bizonyulnak, ugyanis általában náluk van a töréspont, náluk tud leginkább a felszínre törni az új, a más, ami eltér a korábbitól. Azt látom, hogy ennek az ideológiai csatározásnak a legveszélyeztetettebb rétege a 14–18 éves korosztály. A tinik ekkor szeretnének választ kapni a legfontosabb kérdésre, ki is vagyok valójában? Amit eddig otthonról hoztak magukkal, az ekkor mind szinte darabjaira hull, összekavarodik, kutyulmány lesz, majd rendeződik, és újra felépül. Ez teljesen normális, hiszen ez az identitáskeresés időszaka. Ebben a zaklatott, kereső, úgynevezett nemi diszfóriás állapotban a legkönnyebb a szabados ideológiákkal megtéveszteni őket.”

 Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trinitysum
2023. február 15. 11:49
Sok fejben nagy a zavar, de azért, mert nem olvasnak (tanulnak), csak írnak. A gender elmélet eredeti formájában azt állítja, hogy a nemi szerepek tanultak (társadalmi-szociális képződmény). Ez igaz. Ez azonban nem kérdőjelezi meg azt, hogy biológiailag (genetikailag) két nem létezik (XX, és XY), a köztes esetek genetikai hibák. A gender elmélet követői azonban tovább mentek és azt állítják, hogy nem a biológiai determináltság a lényeg, hanem az, hogy ők minek tartják magukat, vagyis abból, hogy a nemi szerepek tanultak, eljutottak addig, hogy a NEM megválasztható és megváltoztatható. Ez az, ami "kulturális csinálmány". Sőt ennél sokkal rosszabb, emberiség elleni bűntett.
Szexi Cicababa 💅
2023. február 15. 01:08
Jujj!! A linkre kattintva felvisítottam a nyitó képtől. Emőke néni jó helyen tetszik kapirgálni. Itt a mandiner szerkesztőségében sok a zaklatott, összekavart, diszfóriás kutyulmány!
Ehetős Odó
2023. február 14. 20:03
Az ostoba libsik kedvéért röviden összefoglalom: A Természet egy rohadt homofób genya és szarik a libsik csinált baromságaira. A Természet két nemet engedélyezett és kész. Meg lehet próbálni a Természetet meghágni, de még senkinek sem sikerült. Az agyament libsiknek sem fog, erre bármekkora tétet felteszek.
mo ching
2023. február 14. 19:32
Korábban kitalálták a Gerrymandering-et, most meg a Merry genderinget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!