Futurisztikus élmény: megérkeztek Európába a személyzet nélküli boltok

2023. április 11. 22:06

Egy magyar TikTok-felhasználó osztotta meg a videót, amelyen végig teljesen egyedül van a boltban.

2023. április 11. 22:06
null

Egy magyar TikTok-felhasználó videóban mutatja meg, hogyan működik az a kisbolt a németországi Hünfeldben, ahol se eladó, se semmilyen személyzet nem dolgozik. A vásárló teljesen egyedül mozog a jól felszerelt üzletben.

A belépéshez a bankkártyánkat kell használnunk, és kilépni is csak úgy tudunk, ha fizettünk. A belépéskori azonosításra azért van szükség, hogy visszakövethető legyen, ha valaki elemel valamit a bolt polcairól.

A boltban minden megtalálható, amit egy átlagos közértben meg lehet vásárolni. Továbbá van egy ajtóval elzárt rész, külön a hűtést igénylő élelmiszerek számára.

Bár Magyarországon egyelőre még nem találkozni ilyennel, nem kizárt, hogy egyszer a közeljövőben itthon is lesz lehetőség kipróbálni.

@m.sancy

 

♬ eredeti hang - M.Sancy

Nyitókép: Képernyőkép 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2023. április 13. 12:28
A következő az lesz, hogy miután fizettél, kapsz egy címlistát, hogy melyik árut melyik raktárban veheted át! Elvből nem fizetek az önfizetős pénztáraknál! Ha kell a pénzem, szolgáljanak ki! Esetleg fizessenek be a számlámra évi 50 óra munkabért és a hozzá tartozó nyugdíj járulékot!
Volo
2023. április 12. 20:49
Na most mit csinálnak azokkal a migránsokkal, akik nem névre szoló bankkártyát használnak? Arcfelismerő? Na azokkal a nőkkel mi van akik eltakarják az arcukat ( niqab viselete ) ?
istvanpeter
2023. április 12. 11:09
A következő stáció a vályú lesz!
zakar zoltán béla
2023. április 12. 09:48
Állatfarm...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!