Pankotai Lili: „Amíg nem putyinizálódik odáig a helyzet, addig itt fogok harcolni” (VIDEÓ)

2023. június 17. 15:51

A Partizánnak adott interjút.

2023. június 17. 15:51
null

Péntek este ismét tüntettek a Kossuth téren diák és tanár aktivisták a státusztörvény ellen. Az eseményen ismét felszólalt Pankotai Lili, aki egy orbánozós slammel is előrukkolt a demonstráción.

De emellett a tüntetések fiatal szónoka több interjút is adott. Többek között nyilatkozott a Partizánnak, amelyből egy részlet felkerült az orgánum Tiktok-oldalára is. Ennek felütésében Pankotai azt a kijelentést tette, hogy

de nem jó gyerekekbe kötöttek bele szerintem. Olaj volt a tűzre” – húzta alá.

„Nem tekintek magamra gyerekként”

Arra a kérdésre, hogy gyerek-e, azt a választ adta, hogy „mióta tudatosan beléptem azon a küszöbön, hogy én ebbe beleállok, azóta nem tekintek magamra gyerekként”.

Ezután azzal folytatta, hogy akik ellen eljárás indult, „ők még azét gyerekek definiálják magukat. Volt 13 éves gyerek meg 16-17” – mondta. 

„Addig, amíg Magyarországon fogok élni, addig mindent meg fogok tenni azért, hogy itt maradhassak.

– szögezte le.

„Itt fogok harcolni”

„És addig, amíg nem putyinizálódik odáig a helyzet, hogy tényleg muszáj elmenni, addig itt fogok harcolni” – zárta nyilatkozatát Pankotai Lili.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

@partizan_media

Pankotai Lili: Rossz gyerekekbe kötöttek bele

♬ eredeti hang - Partizán

Nyitókép: Képernyőfotó

***

***

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gsss
2023. június 18. 18:13
Sajnálom ezt a csajt, kinyomták az első sorba, írják neki mit kell üvöltöznie, de lesz egy pont amikor úgy eldobják mint a szart. Egyébként egy buta seggfej és legjobb lenne ha szépen lekopna baloldalról, mert nem lesz jó vége. Ez egy tanács, de azt hiszem ezt sem érti meg nem is fogja fel mire használják. De csak így tovább, amikor már nem lesz lejjebb lehet szaladni Brüsszelbe.
rorshock
2023. június 18. 15:51
Feriék meg a bokor mögött röhögnek.
csapláros
2023. június 18. 15:10
Pankotainak ideológiailag és a FELNŐTTSÉG, mint fogalom terén is van még hova fejlődnie. Mint a LIBERÁLNÁCIZMUS egyik szószólóját ideje lenne felvilágosítani hogy a LIBERÁLNÁCI DIKTATÚRA egyik előzményeként, a nemzeti szocialista diktatúrával szemben sem valami idegen érdekekhez (a most általa putyinizálódásnak nevezett folyamathoz való) igazodás állt, hanem a német ellenében a MAGYAR érdeket kifejező HUNGARISTÁK, és külön, a BALOSOK, akik azután, a későbbiekben egy Népfrontban fogtak össze, miután a németek megszállták az országot. A mostani kormánypárt a Fidesz és az egymás utáni választásokon rászavazó, a Fidesz párttagok és szimpatizánsok LÉTSZÁMÁT MEGHALADÓ liberális-baloldali VÁLASZTÓK jóvoltából így került szembe a kormány a 2010 óta, a nemzetet az idegen érdekeknek ELÁRULÓ liberálnáci ellenzékkel és azok ellenségeivel, akik táborába most Ő IS beletartozik, a kormányváltáson dolgozó lázadó tanerővel és az általuk FELELŐTLENÜL, hasznos hülyeként, eszközként használt maroknyi diáksággal együtt. Ez idő szerint, Pankotai a hasznos hülyék harcos szószólója.
vicomt
2023. június 18. 14:12
Vegye el már valaki a mobilját! Anélkül nem tud beszélni ilyen ocsmányságokat. Az IQ-ja mennyi lehet? Szerencsétlen kis hülye. Soros sanyikától többet vártam volna, de őt jobban érdekli a fallosz, meg a szex, mint a háború. Ki kéne vinni ezeket ukrajnába, hogy valódi élményt, élvezetet szerezzenek. Rohadt banda. Nem vettétek észre? Először lilike meg noár, aztán bővítik spektrumot. Most jött dollárervinke, kit küldenek még? Unalmas ez az egész ballipsi szenny gödör. Amerikától meg hányni kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!