Ezúttal egy helikopterrel gyűlt meg a baja Bidennek (VIDEÓ)

2023. június 03. 12:09

Az amerikai elnök pár órával azután, hogy elesett, a helikopter ajtajába bólintott egyet.

2023. június 03. 12:09
null

A Newsweek arról ír, hogy Joe Biden amerikai elnök megfejelte a helikopter ajtaját, nem sokkal azután, hogy a Colorádóban tartott diplomaosztó ünnepségen zakózott egy nagyot – erről itt írtuk. A hír röviden annyi, hogy a 80 éves Joe Biden, a világ legnagyobb hatalmú embere

éppen az elnöki helikopterből szállt ki, amikor beverte a fejét.

Mutatjuk a legújabb esetet:

A Fehér Ház sajtóosztálya megerősítette, hogy Biden beverte a fejét, de hangsúlyozta: az elnök egyébként „fürgének” tűnt.

Nem sokkal ez előtt az amerikai légierő akadémiáján adott át okleveleket az egyetem diplomaosztóján, amint említettük, amikor a képek tanúsága szerint megbotlott, és elesett. Ketten segítették fel.  Joe Bidennek – a teljesség igénye nelkül – meggyűlt a baja már a lépcsőkkel is, de volt, hogy azután esett el, hogy megállt a biciklijével, ráadásul többször fogott kezet a levegővel.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2023. június 03. 15:20
Egy igazi Vasember az Elnökünk - írta meg az amerikai sajtó.
Akitlosz
2023. június 03. 15:14
Ajtóba fejbeveréshez csupán magasnak kell lenni, nem öregnek.
kiss.istvan770
2023. június 03. 14:54
A bankár-multi maffia következő húzása az lesz, hogy a temetőből választ "demokrata" elnökjelöltet és az elemosztályról alelnökjelöltet. Mert van még lejjebb is. :) Az internacionalista (globalista) kommunizmus már csak ilyen, még ha liberális demokráciának hazudják, akkor is. Andropov elvtárs is olyan állapotban volt elsőtitkár, mint most Biden. Utolsó évében Biden másik elődje, Brezsnyev is demens volt.
Anyádcsipája
2023. június 03. 14:17
"Nem is ütötte bele, hanem ügyesen lekapta a fejét, csak úgy néz ki, mintha beleverte volna, pedig nem, csak a Mandiner, meg az Origó hazudozik!" -- /egy random magyarországi fanatikus ballibbant tipikus kommentje/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!