MKKP: Elnökúr kipattintotta magát, annyit tolta a szekeret (FOTÓ)

2023. június 20. 21:24

Ötezer forintért árulja webshopján az MKKP Kovács Gergő nyári kiadását. „Ellenzék-és kormányváltáshoz is ajánlott!” – hirdeti az oldal.

2023. június 20. 21:24
null

Ötezer forintért árulja webshopján (a KutyiBolton) az MKKP Kovács Gergő nyári kiadását.

Elnök úr kipattintotta magát, annyit tolta a szekeret” – reklámozzák.

Grillpartykhoz, piknikhez, yachtos kiruccanásokhoz vidd magaddal a hegyvidéki terminátort!” – írja közösségi oldalán a párt.

Ellenzék-és kormányváltáshoz is ajánlott!

– hirdeti a weboldal.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elemes
2023. június 21. 23:54
a kutyapártnak van jópár dolga, amit mandiner törzsközönsége érthetően nem tud megemészteni, de. a kutyapárt pont azt az elitellenességet képviseli, amit nagyon sokan itt is. de nem csupán elitellenes, hanem azt is megmondja (és csinálja), mi legyen az öntelt, beképzelt, egymás ... vállát veregető elit helyett.
KBA98
2023. június 21. 16:33
ez ki?
Zoltan70
2023. június 21. 13:51
Nem ártana dolgozni a grafikusnak a test alsó részén sem, mert ez a két nadrágszárba bújtatott hurkapálca a valóságban eltörne a füvesember feje alá Photoshoppolt felsőtest súlya alatt.
Scio
2023. június 21. 10:05
ki van cserélve a felsőtest, és ki is van tekeredve az alsótesthez és a fejhez képest is, elég gyatra munka...amúgy, kit érdekel???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!