Nem volt jó ötlet az Indexnek adott interjú? – komoly pénzbüntetés várhat Szoboszlaira

2023. június 01. 09:29

A lipcsei klub engedélye nélkül adott interjút a portálnak a magyar támadó.

2023. június 01. 09:29
null

Szoboszlai Dominik átigazolási szándékai nyugtalanságot okoznak az RB Leipzignél nem sokkal a kupadöntő előtt. A dpa információi szerint a magyar válogatott játékosnak Max Eberl sportigazgatónál és Marco Rose edzőnél kellett jelentkeznie. Az ok egy, a klubbal nem egyeztetett, Indexnek adott interjú volt. Erről először a Kicker számolt be, amely szintén komoly pénzbüntetésről ír.

Az interjúban többek között arról beszélt Szoboszlai, hogy nem akar tizenöt év múlva úgy visszatekinteni a karrierjére, hogy nem hozta ki belőle a legtöbbet. Elárulta, elégedett a jelenlegi helyzettel, de mint mondta: „ha most léphetek egyet Európa top öt-hat klubja felé, akkor mondjak nemet a kihívásra?”

Néhány nappal a szombati, Eintracht Frankfurt elleni kupadöntő előtt a Szoboszlai körüli felhajtás egyáltalán nem tetszik a klubvezetésnek. A magyar csillag iránt a Newcastle United érdeklődik, korábban közölték, az átigazolási díj nem jelentene gondot a szaúd-arábiai szponzorokkal rendelkező klubnak.

Fotó: MTI/EPA/Filip Singer 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. június 01. 16:57
"elégedett a jelenlegi helyzettel" No meg kérdezett. Aztaqrva! Én szobafogságot is adnék neki. #balfaxmanagement
Charlie5
2023. június 01. 13:49
Érdekes, hogy fog-e játszani?
csjanos
2023. június 01. 12:56
....a klubnak sajnos igaza van...már alig várom a szombati meccset...HAJRÁ MAGYAROK
Asztis
2023. június 01. 12:08
Indulhat a 7es cikkely
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!