Fegyverszállító konvojra lőttek az ukrán határőrök

2014. május 27. 08:53

Tűzet nyitottak egy fegyvereket szállító autókonvojra az ukrán-orosz határnál az ukrán határőrök.

2014. május 27. 08:53

Ukrán határőrök tüzet nyitottak egy fegyvereket szállító autókonvojra, amely keddre virradóra Oroszország felől behatolt Ukrajna területére – közölte az ukrán határőrség. Miután a teherautókból, kisbuszokból és személygépkocsikból álló konvoj átlépte a határt, a határőrök tüzet nyitottak rá. A járművek egy része azonban elszakadt a konvojt fedező fegyveresektől, és a Luhanszk megyei Antracit város felé vette útját. A harcok során a határőrök feltartóztattak egy kisbuszt és két személygépkocsit. A járművek Kalasnyikov típusú gépkarabélyokkal, rakétagránátokkal és robbanószerrel voltak megpakolva – jelentette az UNIAN hírügynökség.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. május 27. 17:12
"Fegyverszállító konvojra lőttek az ukrán határőrök" ............... És hány ukrán határőr maradt életben?
Megbünhõdte már a nép
2014. május 27. 13:05
"Putyin nem tudott az ukránoknak vonzó jövőképet adni az ő víziójában" 2 millio ukrán vendegmunkás van Oroszországban
Akitlosz
2014. május 27. 12:44
A cikk hazudik. Luhanszk ugyanis már nem tartozik Ukrajnához.
ciprióta
2014. május 27. 11:38
ez a konvoj is a csecsen elnök által finanszirozott hadtest katonáiból és fegyverzetéből állt....és még azt meri állitani a szarházi putler,hogy nincsenek orosz különitmények jelenleg a donyeck-luganszki térségben . Hazug rohadék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!