Konzervatívoké lesz a többség a brit választásokon

2015. május 08. 08:27

Konzervatív győzelem várható az brit parlament alsóházában, azonban David Cameronnak koalíciós partnerre, partnerekre lesz szüksége az abszolút többség megszerzéséhez.

2015. május 08. 08:27

A konzervatívoké lesz a legnagyobb frakció a Brit Parlament alsóházában, ugyanakkor az abszolút többség hiánya miatt David Cameronnak koalíciós partnerre, partnerekre lesz szüksége, ha újra többségi kormányt akar alakítani. A Munkáspárt gyengébben szerepelt, és várhatóan 19 helyet veszít, míg a Skót Nacionalista Párt egyetlen kerületet kivéve az összesben győzhet. A választások legnagyobb vesztese a Liberális Demokrata Párt.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. május 08. 14:36
"a Skót Nacionalista Párt egyetlen kerületet kivéve az összesben győzhet." A cikkíró hülye. Ha ez igaz lenne, akkor ez a párt nyerte volna a választást és nem a konzervatívok. Csak Skóciára igaz, amit írt.
di maggio
2015. május 08. 13:21
Ez a rend.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!