Offshore cégei miatt mondott le a spanyol miniszter

2016. április 15. 10:02

Lemondott posztjáról pénteken José Manuel Soria, Spanyolország ipari, energiaügyi és turizmusért felelős minisztere, miután bebizonyosodott róla, hogy két offshore cég igazgatói posztját is betöltötte.

2016. április 15. 10:02

Lemondott posztjáról a spanyol ipari, energiaügyi és turizmusért felelős miniszter pénteken, miután a sajtó beszámolt arról, hogy két, külföldi adóparadicsomban bejegyzett offshore cég igazgatója volt.

José Manuel Soria neve először a Mossack Fonseca panamai ügyvédi irodából kiszivárgott iratokban bukkant fel mint a Bahamákon bejegyzett UK Lines nevű cég igazgatója. Soria tagadta, hogy érdekelt lett volna ebben a vállalatban, és kész volt megjelenni a spanyol parlamentben, hogy válaszoljon a képviselők kérdéseire.

Ezután derült ki, hogy s miniszter és testvére, Luis Alberto Soria igazgatói voltak egy, a Jersey-szigeten bejegyzett offshore-cégnek is.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. április 15. 11:49
Nálunk ez nem divat! (Mármint a lemondás!)
Plazázó konzumidióta
2016. április 15. 11:37
SwordFish 2016. április 15. 11:13 Seszták Miklós mikor mond le? Akkor amikor "keresztény???????????" "demokrataként" ellenzi a Vasárnapi boltnyitást!
Plazázó konzumidióta
2016. április 15. 11:35
Állítólag ma pedig orbán fog lemondani! Felébredt a lelkiismerete a cigány gázsszerelő meg a több tucat másik strómanja miatt!
SwordFish
2016. április 15. 11:13
Seszták Miklós mikor mond le?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!