Merkel elmondta, mit gondol a késői abortuszról

2017. szeptember 12. 15:36

A választók élőben kérdezhettek Merkeltől.

2017. szeptember 12. 15:36

„Azt szeretném megtudni, hogy mit gondol a késői abortuszról, arról, hogy nem sokkal megszületésük előtt még elvetethetők a Down-szindrómás magzatok?” – kérdezte Angela Merkeltől egy 18 éves Down-szindrómás lány élőben az ARD Választási Aréna című műsorában. 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2017. szeptember 13. 18:49
Az emberiség nagy döntések előtt áll. Mert az odáig OK hogy akit csak lehet felnevelünk. De ha mindenki szaporodhat is akkor az az emberiség elkorcsosulásához fog vezetni. Ezt a természet leszabályozta eddig, amíg bele nem nyúltunk. Valamint ha természeti népeknek annyi segélyt szállítunk amennyire csak szükségük van az népességrobbanáshoz vezet, ahogyan az Afrikában is van jelenleg.
néhai Ch.Pilot
2017. szeptember 13. 02:18
Nocsak, az ő korában ez még téma a német nőknél? Ahogy van késői gyerek, lehet késői abortusz is? Hány éves korukig fogamzásképesek a német nők? :-)
Magyari Béla
2017. szeptember 13. 00:46
kedves szerkesztő! azért mondott mást is! ez így egy csúsztatás!
Bell & Sebastian
2017. szeptember 12. 22:11
Ma megnéztem a ZDF -en Schulz "fingatását" szabadon bekérdezők által. Hogy ez egy kretén, azt eddig is tudtuk. Hogy a német propaganda világelső a hazudozásban, azt is. De hogy ennyire nyíltan csinálják, az még engem is meglepett. Felvonultatták az összes, mocskos trükköt, mikrofon megvonás, beépített kérdezők, kivattázott közönség, előtapsolók, részrehajló moderátor, ami külön csalódás. Ez nem kicsit zsidoid geci kétszer is megfenyegette a lengyeleket és magyarokat, no nem kizárással, hanem szőnyeg szélére állítással, ami valószínűleg forrásmegvonást jelent. Ja, és lesz még egy művita Merkellel, csak a bevándorláspolitikáról. Azt is mondta egy reklamáló migránspárti picsának, reklamáljon Seehofer nél, mert egyedül onnan deportálják a kiutasítottakat záros határidőn belül. Szegény németek, jól kikapták az a sort ezzel a kettő, negatív Hitler és Göbbelsszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!