Kiütötte a zsiráf, belehalt az operatőr

2018. május 06. 16:09

Zsiráf végzett egy dél-afrikai operatőrrel, aki épp egy játékfilmen dolgozott.

2018. május 06. 16:09

Zsiráf végzett egy dél-afrikai operatőrrel, aki épp egy játékfilmen dolgozott egy vadrezervátumban Johannesburg közelében. A CallaCrew filmes ügynökség Facebook-közleménye szerint Carlos Carvalho szerdán a Johannesburgtól északnyugatra fekvő Glen Afric farmon forgatott, amikor egy zsiráf rátámadt. A helyi média szerint Carvalhol éppen a zsiráfról készített közeli felvételt, amikor az állat elfordította a nyakát, és kiütötte.

Carvalhót egy johannesburgi kórházba szállították, de belehalt a súlyos fejsérüléseibe. Az operaőrt a deadline.com szerint a cannes-i filmfesztivál és az afrikai filmakadémia is díjazta korábbi munkáiért. A Glen Afric birtok azt ígéri a látogatóknak honlapján, hogy egészen közel mehetnek a vadállatokhoz.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phötön
2018. május 06. 20:09
A zsiráf úgy döntött, hogy ez egy paparazzi.
Cassi
2018. május 06. 19:00
Ha magával vitte volna Gergényit, még idejében kilövethette volna a zsiráf szemét.
sersem4
2018. május 06. 18:31
Most az összes hosszú orrú zsiráf gyászol ezután a tragédia után, Darwin meg fetrengve röhög a túlvilágon, hogy "Én megmondtam, aki hülye, az haljon meg!"
kisgul
2018. május 06. 17:23
Rasszista Dél Afrikai zsiráfok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!