Újra az elnöki címre ácsingózik François Hollande?

2018. augusztus 14. 12:11

Rejtélyes szórólapok jelentek meg több francia városban, amelyek a volt szocialista államfő 2022-es visszatérését ígérik.

2018. augusztus 14. 12:11

Az elmúlt hetekben rejtélyes szórólapok jelentek meg több francia város – így például Marseille vagy Montreuil – utcáin, amelyeken a François Hollande 2022 felirat olvasható – adja hírül az Ouest-France. Az évszám a soron következő elnökválasztásra utal. A szórólap másik oldalán a következő szöveget olvashatjuk: „Ki szállt szembe a merényletekkel? Ki tette átláthatóvá a kormányzati számlákat? Ki fordította meg a munkanélküliségi görbét? François Hollande. A történelem nem ért véget.

A Le Journal du Dimanche információ szerint a szórólapokat egy Inventions demain nevű, fiatal önkormányzati képviselőkből álló, Hollande-tól állítólagosan függetlenül működő szerveződés osztogatta, amely a volt szocialista államfő népszerűségét teszteli, valamint azt kutatja, hogyan fogadnák a franciák Hollande esetleges indulását a 2022-es elnökválasztáson. Hollande támogatottsága elnöke ciklusa végére rekordalacsony szintre zuhant be, nemrég megjelent könyve bemutatóin azonban tömegek jelennek meg, a minap Rennes-ben például hét órán át dedikált. 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apamaci
2018. augusztus 15. 06:47
Már annyira ötlettelen a mikron féle vezetés, hogy ezzel ilyesztgetik a választókat!
nyugalom
2018. augusztus 14. 17:53
Már politikusnak érzi magát?
Akitlosz
2018. augusztus 14. 17:49
Mert amikor Hollande elnök volt, akkor a népszerűsége Hollande-on múlott. Amióta viszont már nem elnök Hollande népszerűsége Macronon múlik. Ezért népszerűbb nem elnökként, mint elnökként. Ha megint elnök lesz, akkor a végére megint népszerűtlen lesz.
péterx
2018. augusztus 14. 17:02
Nem volt elég ennek a tehetségtelen-bukott figurának a politikai vesszőfutásból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!