Nem könnyű Luc Anus névvel képviselőjelöltnek lenni

2018. szeptember 29. 17:24

Nem engedi regisztrálni a Facebook, röhögnek a plakátokon.

2018. szeptember 29. 17:24

Belgiumban egy Luc Anus nevű férfi úgy döntött, hogy megmérettetne Lobbes egyik tanácsnoki címéért. A szocialista képviselőjelölt így belevágott a kampányba, de a kivételesen szerencsétlen vezetékneve miatt ez több megpróbáltatással is jár – írja a Mirror. 

Anus először is szeretett volna egy Facebook-oldalt, de nem tudott a saját nevén regisztrálni, mivel azt a közösségi oldal „sértőnek és nem megfelelőnek" ítélte meg. Ezek után „Luc Anu" néven regisztrált, amelyet már engedélyeztek számára. 

A Luc Anus név a kampányhoz elengedhetetlen óriásplakátokon sem mutat kevésbé viccesen. Belgiumban rengeteg megosztást kapott Luc plakátjának online verziója és számos vicc áldozatává is vált. 

   

Bár több szavazó is javasolta a képviselőjelöltnek, hogy változtassa meg a nevét valami „elfogadhatóbbra", Anus azt mondja, hogy képes kezelni a vicceket és a negatív kommenteket. Sőt, ezek ezáltal nagyobb ismeretségre tesz szert. 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lisa09
2018. szeptember 30. 21:20
A legutóbbi fizetésem $ 2500 volt a heti 12 órában történő online munkaért. A nővéreim barátnője már hónapok óta átlagosan 8k, és heti 30 órát dolgozik. Nem tudom elhinni, milyen könnyű volt egyszer kipróbálni. A p0tenciál ezzel véget nem ér. Ez az amit csinálok...ax7 --------->>> http://cash74.com
alex44
2018. szeptember 29. 19:49
Annak idején egy show műsorban furcsa nevű embereket mutattak be és volt egy Punczi József nevű fickó is,na azért neki sem lehetett könnyű ilyen vezetéknévvel.
flesh ripper
2018. szeptember 29. 19:08
Mondjuk, a telekszomszédomat, Pötsch-nek hívják, Herr Pötsch oszrták pöcs. A nevét magyarul PÖCS úrnak mondjuk. Szerencsére, a tele éppen olyan agy, hogy Pöcs urat, csak évente 1x, 2x ha látják kutyáim. Nomen est omen: Herr Pöcs, eredetileg lovardát akart működtetni a területen, amin egy nagyon szép romhalmaz kúria volt, amit szeretett volna eltüntetni...1992-ben. Hát, a kúria most is áll..., rogyadozik. A lovarda mai napig nincs, és nem is lesz. Szereteem hinni, hogy eme történésekben nekem is van némi szerepem. Kurucok a labancok ellen!
Pandaka pygmaea
2018. szeptember 29. 18:29
Nincs ezzel gond, van olyan mint a Hiszékeny Dezső.... az se halt éhen. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!