Bosszút akarhatott állni a krími mészárlás elkövetője

2018. október 18. 08:22

Az oroszok és az ukránok is gyászolnak a krími iskolai mészárlás után.

2018. október 18. 08:22

A18 éves Vlagyiszlav Roszljakov robbantott és lövöldözött a Kercs műszaki szakközépiskolában – írja az Euronews. Roszljakov maga is az iskola végzős diákja volt. Legkevesebb 19 embert megölt és több mint ötvenet megsebesített, mielőtt végzett magával. A diák egyik barátja szerint az elkövető utálta az iskolát, és bosszút akart állni.

Eközben a krími tragédia felszínre hozta az ukrán-orosz ellentétet is. Petro Porosenko ukrán elnök szerint az ukrán igazságszolgáltatás illetékes az ügyben. „Hogy miért fontos ez nekünk? Mert ők ukrán állampolgárok voltak, és amikor ukrán állampolgárokat ölnek meg, történjen ez bármikor, az tragédia” – mondta. Moszkva viszont saját veszteségeként látja a tragédiát, és köszönetet mondtak mindenkinek, aki együttérzéséről biztosította őket.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AprilEsparza
2018. október 18. 12:12
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
Megtalálta
2018. október 18. 11:08
Porosenko csak hozta a szokásos patkány formáját. Nincs itt semmi látnivaló. Remélem, az orosz titkosszolgálat hamarosan elteszi láb alól. Ideje lenne már.
Himalája
2018. október 18. 11:02
Hát, a Krímen kemény volt ellentétben a Teréz körúti robbantással, melynek csak két sérültje volt.
Csigorin
2018. október 18. 09:11
"Hogy miért fontos ez nekünk? Mert ők ukrán állampolgárok voltak" Nem tudtal volna inkabb kussolni, te szardarab? EMBEREK haltak meg, es EZERT szornyu, de tudom ezt a hohol tokfejed nem birja bevenni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!