Lövöldözés egy pittsburghi zsinagógában, nyolcan meghaltak

2018. október 27. 17:43

Az elkövető a zsinagógába belépve azt kiáltotta, minden zsidónak meg kell halnia.

2018. október 27. 17:43

Nyolc embert lelőtt és többeket megsebesített egy ámokfutó egy pittsburghi zsinagógában – adja hírül a CBS. Rendőrségi források azt közölték, az elkövető a zsinagógába belépve azt kiáltotta, minden zsidónak meg kell halnia. A lövöldöző a megérkező rendőrökre is tüzet nyitott, a hírek szerint hárman megsérültek közülük. Az elkövető – egy fehér férfi – ezután megadta magát.

A zsúfolt zsinagógában éppen a sábeszi szertartást tartották, amikor az elkövető megjelent.

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2018. október 28. 13:56
Trump Izrael feltétlen barátja. Ne légy antiszemita.
VakzKommondor
2018. október 28. 13:17
Erre az a kibaszott sötét trump azt nyilatkozza, hogy az volt a baj, hogy nem volt a zsinagógánál fegyveres őr,”. Véletlenül sem az hogy minden ilyen trumphoz hasonló pszihopata segg vehet fegyvert.. Bazmeg minden templom elé állítsunk fegyveres őrt. Ez a csillag fényeskedik nektek nertársak.. A lakástakarék meg soros az tehet mindenről bazdmeg.
Rugo
2018. október 28. 09:00
Egészséges mentalitású ember bottal nem piszkálja meg őket.
VakzKommondor
2018. október 28. 08:21
Tehát a zsidó muszlimokat az örök ellensegüket telepítik be az országukba, hogy gyengítsék amerikát, ezzel a gazdáságot és a profitot, amiért élnek halnak... Vagyis tönkre akarják tenni az orszagot mai megmentette őket. Mellesleg europat is töbkre akrják tenni. Ez a csávó majdnem 888 színvonal, bár annyira még nincs lent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!