Meglett Lajkó Félix hegedűje

2019. december 19. 14:11

Az újvidéki rendőrség az ügyben őrizetbe vet két szerb állampolgárt.

2019. december 19. 14:11

Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, még novemberben ellopták Lajkó Félix méregdrága hegedűjét. A zenész csapatának közleménye szerint az újvidéki rendőrség az ügyben két szerb állampolgárt előállított, majd őrizetbe is vett, így végül az értékes hangszer is megkerült.

A rajtaütésről ide kattintva nézhet meg egy videót.

A 2019-es év rendkívül sikeres volt a hegedűművész számára, hiszen számos nemzetközi turné és fellépés mellett közös lemeze a lengyel VOLOSI zenekarral páratlan elismeréseket kapott és bekerült a világ legjobb 10 világzenei lemeze közé is a SONGLINES 2019-es listáján!
 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. december 20. 18:39
"Meglett Lajkó Félix hegedűje" Azért meglett, mert már nagyon öreg.
Knerten
2019. december 20. 03:44
Hangszert lopni oltári nagy baromság egyébként, minél értékesebb, annál kevésbé lehet eladni, mivel a zenei világban mindenki mindenkit ismer, a hangszerészeket is beleértve, másnak meg kinek lehetne eladni, mint zenésznek vagy hangszerésznek. Számtalan zenész barátom lett meg úgy ellopott hangszere, hogy a hangszerész hívta fel, akihez bevitték. Pláne az internet korában, amikor a facebookon 5 perc alatt eljut a világ összes zenészéhez a hír, ha eltűnik egy értékesebb hangszer. Ráadásul egy hangszert dugdosni se nagyon lehet, mivel csak akkor van értelme, hogy nálad van, ha játszol is rajta, viszont nyilván senki nem fog a mindenki által keresett lopott hangszerrel kiállni koncertezni, akkor meg minek megvenni.
alex44
2019. december 20. 00:14
meg lett, jaj de jó ,akkor Félix addig húzd amíg húzhatod.
anegy_
2019. december 19. 22:06
Meglett? Megnyugodtam, lapozok .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!