Dánia feloldotta a határzárat a járvány miatt szétszakított szerelmesek előtt

2020. május 25. 17:05

A párok szöveges üzenetváltásokkal, fényképekkel bizonyíthatják kapcsolatukat.

2020. május 25. 17:05

Dánia hétfőn feloldotta határzárát olyan párok előtt, akik igazolják levelekkel, fotókkal, hogy legalább fél éve együtt voltak, mielőtt a koronavírus-járvány miatti határforgalmi korlátozások elszakították őket egymástól. A könnyítés részleges: csak a többi skandináv országra és Németországra vonatkozik.

A dán rendőrség hétfői közlése szerint a párok szöveges üzenetváltásokkal, fényképekkel bizonyíthatják kapcsolatukat, vagy, ha ilyenekkel nem rendelkeznek, személyes információkat kell közölni társukról. A találkozás, illetve be- vagy kiutazás engedélyezése azután már a hatóságokon múlik. Dánia március 14-én zárta le határait azok előtt, akik nem állampolgárai.

(MTI)

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2020. május 26. 09:31
Azt hiszem, nem lenne gusztusom nézni, milyen képeket visznek bizonyítéknak, mert biztos mennek a ratyik is tűzzel-vassal, nehogy már kimaradjanak a buliból.
Knerten
2020. május 25. 22:05
Ezt régen házasságnak hívták, ugye, és nem kellett hozzá fényképeket mutogatni... fura világot élünk.
Akitlosz
2020. május 25. 19:32
"Dánia feloldotta a határzárat a járvány miatt szétszakított szerelmesek előtt" Á a dán szerelmesek! https://www.youtube.com/watch?v=Jf1fkWKf3x8
74bro
2020. május 25. 19:03
Van elég szuahéli és urdu tolmácsuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!