George Floyd-per: Chauvin ellen vallott rendőrfőnöke

2021. április 07. 09:53

Medaria Arradondo szerint Chauvin megsértette az előírásokat.

2021. április 07. 09:53
null

A korábbi beosztottja ellen vallott Medaria Arradondo minneapolisi rendőrfőnök a George Floyd meggyilkolásával vádolt Derek Chauvin bírósági tárgyalásán – írja az Euronews.

A tanúként beidézett Medaria Arradondo azt vallotta, hogy Chauvin

Mint mondta: „Az erőszak megfékezése céljából alkalmazzuk a kéz hát mögötti megbilincselését. De ami ebben az esetben történt, az semmilyen formában nem része a képzésünknek”.

Chauvin védője azt állítja, hogy kábítószer-túladagolás végzett Floyddal. A helyszínre érkező mentőtiszt vallomása szerint a férfi már halott volt, halálát pedig fulladás okozta.

Mint ismert, 2020 május 25-én George Floyd rendőri intézkedés közben életét vesztette. Az eset miatt országszerte tüntetések és zavargások robbantak ki, amelyek a nyugati világ országaira is átterjedtek.

, 2020 május 25-én George Floyd rendőri intézkedés közben életét vesztette. Az eset miatt országszerte robbantak ki, amelyek a nyugati világ országaira is átterjedtek.

Címlapképen: Medaria Arradondo rendőfrőnök

Kép forrása: AFP PHOTO / POOL VIA COURT TV

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. április 08. 10:14
Valami nagyon nem stimmel ezzel az üggyel kapcsolatban. Csak az biztos, hogy befolyásos pénzügyi köröknek a felfordulás szÍtása most nagyon fontos lett az USA-ban. Országos káoszt akarnak.
Karbantartó9
2021. április 08. 09:57
Akinek ilyen főnöke van, ellenségre már nincs szüksége! Ócska szar ember!
XSXS
2021. április 08. 02:00
Lassan ideje lenne a nyakraterdeleses metodust tisztaba tenni. A foldre levitt,hasrafektetett delikvens rogzitese a cel,amit a ,vállizom, gerincre kb 45 fokban torteno lefele iranyulo nyomassal kell megoldani szembol.A nyomas nem a testtomeg teljes terhelesevel,hanem kis ero kifejtesevel valosulhat meg azon a testponton.A teljes testsuly ervenyesitese nem alkalmazhato eppen a lehetseges kulso tamadas illetve az eljaras ala vont ellenakcioja lehetosege miatt,a reakciokepesseg megorzese erdekeben,illetve a jelentos testsulytomeggel rendelkezo eljaras ala vont szemely szemben a kisebb tomegu kenyszeritest alkalmazo eljaro tomegkulonbsege miatt. A nyakszirtre alkalmazott nyomas meg szabadda tenne a vallakat ,alkalmas lenne ellenakcio kifejtesere a kifordulas lehetosege miatt,mindenkepp kerulendo,hibas testhelyzet lenne.De az sem okoz fulladasos szindromat,leginkabb pedig nem eri el a rogzites kivant celjat. Osszegezve : nincs nyakra terdeles,sajat jol felfogott erdek miatt,mert nem alkalmas elerni a kivant celt,biztonsagosan. Ez az egesz egy felesleges hangulatkelteses hiszti. A delikvenst pedig a legnagyobb biztonsag elereseig ,ertsd plusz erok helyszinre erkezese,kell rogzitve tartani.Ereznie kell az eselytelenseget, igy is csokkentve az ellenallasi hajlandosagot. Ezen kivul is van meg szamos mufogas,mindegyiknel cel a kis fizikai erovel torteno vegrehajtas,mert nem minden jaror Klicsko vagy Rambo.
civis72
2021. április 08. 01:38
"A helyszínre érkező mentőtiszt vallomása szerint a férfi már halott volt, halálát pedig fulladás okozta." ---ÉS EZT HONNAN A FASZBÓL SZOPTA ?...FELBONCOLTA AZ UTCÁN ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!