Törölték a Pornhub Instagram-fiókját

2021. június 17. 09:10

A pornómegosztót emberkereskedelemmel vádolják.

2021. június 17. 09:10
null

Eltávolították a Pornhub nevű pornómegosztó oldal hivatalos fiókját az Instagramról – tette közzé a Twitteren Laila Mickelwait aktivista. Mickelwait hosszú ideje küzd azért, hogy a Pornhubot vonják felelősségre, amiért – szerinte – emberkereskedelemből húz hasznot. 

Gyakran előkerülő vád a pornóiparral szemben, hogy a videókban szereplő nők akaratukon kívül, emberkereskedelem vagy nemi erőszak útján kerülnek a képernyőkre. 

 

Kép forrása: JEANNE FOURNEAU / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libsimentes_övezet
2021. június 17. 10:13
"a videókban szereplő nők akaratukon kívül, emberkereskedelem vagy nemi erőszak útján kerülnek a képernyőkre" ha igaz akkor konkurált az oldal, a világ és főleg az amerikai elit mocskos üzelmeivel
B_kanya
2021. június 17. 10:05
"Eltávolították a Pornhub nevű pornómegosztó oldal hivatalos fiókját az Instagramról – tette közzé a Twitteren Laila Mickelwait aktivista. Mickelwait hosszú ideje küzd azért, hogy a Pornhubot vonják felelősségre, amiért – szerinte – emberkereskedelemből húz hasznot. " Felkészül a divatipar, elektronikai ipar és az élelmiszeripar.
Spiltyu
2021. június 17. 10:02
"Gyakran előkerülő vád a pornóiparral szemben, hogy a videókban szereplő nők akaratukon kívül, emberkereskedelem vagy nemi erőszak útján kerülnek a képernyőkre." ...az a gyanúm hogy az oda feltöltött videókban látható nők elenyészően kicsi részére igaz csak ez
yanoo
2021. június 17. 09:47
Szemetek! Bár nem tudom mi az az Instagram-fiók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!