Visszatoloncolják a haiti illegális bevándorlók ezreit az Egyesült Államokból

2021. szeptember 19. 12:43

Bekeményített Joe Biden és adminisztrációja.

2021. szeptember 19. 12:43
null

Joe Biden és adminisztrációja hamarosan visszaszállítja a mexikói-amerikai határszakaszon, egy híd alatt táborozó, több mint tízezer haiti illegális bevándorlót hazájukba – írja az Euronews. Hozzátették: a belpolitikai káosz és két természeti katasztrófa sújtotta karibi országból elvándorló migránsok Mexikóból, a folyón átkelve érkeztek az „ígéret földjére”, majd ütöttek tábort a texasi Del Rio-i Nemzetközi Híd alatt, menekültkérelmük elbírálására várva.

Hangsúlyozták, hogy az amerikai határvédelmi hatóság pénteken lezárta a határátkelőként funkcionáló hidat, és a menekültek közül kétezer embert átszállítottak egy másik helyszínre. Washingtoni tisztviselők azt közölték, megállapodtak a haiti hatóságokkal arról, hogy vasárnaptól, napi 5-8 repülőgép-járattal visszaszállítják a bevándorlókat az Egyesült Államokból. A helyzetet bonyolítja, hogy a többségében haiti migráns között kubai, nicaraguai és venezuelai bevándorlók is vannak, írják.

Fotó: MTI/AP/Matias Delacroix

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2021. szeptember 19. 14:24
Bidé bá', Bidé bá', te kis huncut! Hát nem a "PRO-immigration ticket"-en utaztál be a Fehér Házba? (TÖBBEK KÖZÖTT.)
I_Isti
2021. szeptember 19. 13:52
Ha ezt Trump csinálta volna. . .
nemmondom
2021. szeptember 19. 13:18
Dobrev: Cél az európai Egyesült Államok.
Marcus Gravius
2021. szeptember 19. 12:57
Visszaküldik a sok agysebészt ? Biden nagyobb náci, mint Trump... de hogy kussol ilyenkor a hálózat. xDDDDD Briliáns.. síri csend. Undorodom ettől a bagázstól, ami ráült a nyugati világ nyakára és tönkrebassza azt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!