Budapest kivételével közel mindenhol törölték a szilveszteri bulikat

2021. december 26. 21:17

Elmarad az évbúcsúztató buli Athénban, Berlinben, Londonban, ahogy Párizsban is. Itthon elvileg megtartják a rendezvényeket.

2021. december 26. 21:17
null

A Hvg összeállította, hogy mely nagyvárosban milyen lezárásokat/korlátozásokat hozott az omikron az óesztendő búcsúztató rendezvényekre. Az összeállítás szerint elmaradnak a központi bulik Athénban, Berlinben, Edinburgh-ben, Londonban valamint Újdelhiben.

Szintén elmarad a Champs-Elysées fölé tervezett hagyományos Párizsi újévi tűzijáték is, valamint tilos lesz a nyilvános bulik szervezése a francia fővárosban. Rómában és Velencében szintén lefújták az ünnepségeket.

A budapesti rendezvények elmaradásáról, korlátozásáról egyelőre nincsenek hírek.

Nyitókép: Illusztráció.
MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. december 27. 19:28
Helyes. Óvatosnak kell lenni, de nem kell túltolni. Orbánék nagyon profin kezelik ezt a vírus helyzetet. Van pár megszorítás, de nincs hiszti és bőven van oltás.
C.Dömötör
2021. december 27. 15:38
A legviccesebb az Ausztria, ott 22 órától bezárják az éttermeket. Ez egy katasztrófa, az amúgy is kivérzett vendéglátásnak. Normális esetben ilyenkor van a legnagyobb forgalom. Most néhány szálloda ki sem nyitott karácsonyra. Logika sincs ebben a döntésben, mert így a javarésze a magánházakban fog összejönni, ahol nincs ellenőrzés. Két politikus szerint is, nincs mit ünnepelni. Tehát ezt is ők döntik el. Ehhez csak gratulálni lehet, ez a jövő.
Kriszta67
2021. december 27. 08:38
"Budapest kivételével közel mindenhol " Micsoda hülye megfogalmazás ez? Nemcsak Budapest a kivétel hanem egy csomó más hely is. Közel mindenhol lemondták, de többek közt Budapesten sem.
Carsac
2021. december 27. 02:21
A koronavírus nem vicc. A Pfizer törekszik a profit maximalizálására. Valaha dolgoztam náluk, láttam mi történik, de ez nem ok arra, hogy az (50+) öregek, oltatlanul meghaljanak. Részemről mindhármat, orvosként, kötelezően vakcinálva, túléltem (persze, a szimplát még 2020-ban otthon, a többit meg jártában, ahogyan az orvosok szokták, lábon elhordani a betegségeket, mikor nincs idő rá). Ha már egyszer annyiféle oltás van (kínai és orosz is, az amerikai vakcina konteósok ellen) tényleg nem bánnám, ha a sok oltás-ostoba egyszer - kétszer beoltatná magát, aztán túl lennénk, ezen is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!