Biden: „A kurva anyját, de hülye!”

2022. január 25. 07:58

Bekapcsolva maradt az amerikai elnök mikrofonja, miután megválaszolt egy újságírói kérdést.

2022. január 25. 07:58
null

Joe Biden hétfő esti sajtótájékoztatója kínos véget ért. Az esemény végén, amikor az újságírók már épp mentek volna ki a teremből, a Fox News washingtoni tudósítója, Peter Doocy bekiabált még egy kérdést az elnöknek. Az újságíró arra volt kíváncsi, hogy a növekvő infláció szerinte milyen hatást gyakorol majd az idei kongresszusi választásokra.

Biden először, látszólag csak magának, így válaszolt: „Nem, nagyszerű eszköz, még egy kis infláció”.

A Reuters beszámolója szerint, az incidens után nem sokkal Biden felhívta az újságírót, majd bocsánatot kért, mondván, ebben nem volt „semmi személyes, haver”.

Nyitókép: MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2022. január 26. 06:15
Na, ugye hogy megérte leváltani a sokszor nyers, faragatlan Trumpot erre a derék, joviális, csupaszív bácsira?
Agybeteg Fideszes2
2022. január 25. 22:08
Még mindig jobb hogy anyázott mintha a mikrofonba fingott volna jó szokásához híven, vagy elaludt volna az újságírói kérdések alatt.Még jó hogy nem tapogatta meg a női ujságírókat némi szerelmetes búgással kísérve. Vén demens fasz akire egy ötszázmilliós országot bíztak a szavazói. Több mint szánalmas
Vakfolt
2022. január 25. 15:27
Lecgó Brendon!
Lion
2022. január 25. 15:09
Trumpot ezért impícselték volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!