Tizenkét adag oltóanyagot vett fel egy indiai férfi

2022. január 09. 08:44

De még ennél is többet akar.

2022. január 09. 08:44
null

Egy indiai férfi egyenesen isteníti a koronavírus elleni oltóanyagot, melyből már 12 adagot vett fel, írja a BBC-re hivatkozva a Liner. Azt állítja, ennek a temérdek mennyiségű oltóanyagnak köszönheti, hogy ilyen jó egészségi állapotban van, minél több oltóanyagot vett fel, annál jobban érezte magát, és már nem is annyira fáj a háta, mint korábban. Brahmdeo Mandal, az indiai Bihar állam nyugdíjas postása ugyanis azt állítja, kilenc alkalommal regisztrált oltásra, s mindegyiket fel is vette, majd további három dózisért állt sorba felesége adataival.

A férfi jelenleg 85 éves, és elmondása szerint tavaly februárban kapta meg az első adag koronavírus elleni oltóanyagot. A hatóságok vizsgálatot indítottak, és megerősítették, hogy valóban felvette az oltásokat, sőt, kiderült, hogy az egyik alkalommal fél órán belül kapott két oltást.

(Fotó: MTI)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2022. január 10. 07:46
Ebben mi a hír? Itt is van már bőven vakcinafüggő, aki non stop oltakozna ha kell ha nem.
Bihari Hunor
2022. január 09. 19:51
A Mandiner főszerkesztő helyettese a nevét sem hajlandó magyar sorrendre javítani a facén, pedig felhívtam a figyelmét erre. Azt, hogy hol kell 3-4-et KATTINTANI a javításhoz, azt is leírtam. Nem tesznek meg ennyit sem a magyar nyelv és a hagyományaink védelmében! Nem értem, hogy miért az IDEGEN NÉVSORRENDET majmolják és terjesztik?
pemete jakab
2022. január 09. 17:38
"Tizenkét adag oltóanyagot vett fel egy indiai férfi" Én a múltkor vagy 100-at. Valaki letette az asztal mellé. Én meg felvettem, mégse legyen a földön.
gxcapril
2022. január 09. 16:06
Még életben van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!