Az ukránok több ezer orosz katona holttestének elszállítását kérik

2022. február 26. 19:19

Oroszország tudtára kell hozni, hogy mennyi áldozattal jár számukra ez a háború – emelte ki az ukrán miniszterelnök-helyettes.

2022. február 26. 19:19
null

Az ukrán vezetés a Nemzetközi Vöröskereszt segítségét kéri abban, hogy elszállítsák az orosz katonák holttesteit. Irina Verescsuk miniszterelnök-helyettes közösségi oldalán elmondta, hogy „több ezer megszálló holtteste fekszik a földön országszerte”. Oroszország tudtára kell hozni, hogy mennyi áldozattal jár számukra ez a háború – emelte ki.

Nem tudni, hogy az ukrán politikus mennyiben túloz, de sajtóértesülések és a közösségi médiában terjedő felvételek alapján elképzelhető, hogy az oroszok valóban komoly veszteségeket szenvedtek. Feltehetően az ukrán háborús veszteségek száma is jóval magasabb, mint a jelenleg ismert adatok.

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. február 27. 08:10
Gondolom, rengeteg olyan holttest is várható, amelyeket furcsa módon 'átöltöztettek', mintha orosz halottak lennének, vagy fordítva. (Ezekből - bármelyikből - egy is sok!!!!!!.)
peatjunior
2022. február 26. 22:38
Számtalan szabadságharcunk idején a kutya se foglalkozott a magyarokkal. Nem volt gond, amikor végigment az országon a mongol,török,német, orosz,román stb. Az sem volt probléma, hogy egy világháború kirobbantásáért felelős Németország helyett, Magyarországot kiáltották ki fő bűnösnek, róttak ki rá olyan arcátlanul undorító féreg büntetéseket mind területileg, mind közigazgatásilag, mind gazdaságilag. Az szintén nem volt baj, amikor szétbombázták az egész országot és itt szó szerint tankokkal taposták a nőket, gyerekeket is, akasztották/lőtték a civileket sokszor csak, mert épp olyan kedvük támadt. Segítséget egyetlenegyszer sem kaptunk soha senkitől! Most meg csak azért, mert a nagypofájú szarházi ukránoknak megmutatják az oroszok hogy hol a helyük, még elvárnák, hogy az egész világ rajtuk segitsen. Hát a büdös kurva anyjukat! Aki meg jön a humaritánius faszom szöveggel, annak nyugodtan lehet fegyvert akasztani a vállára és kibaszni a határon aztán mehet ahova akar. Személy szerint csak a magyarokat engedném be. Az ukránok nyugodtan takarodhatnak vissza szabadságharcolni ha már ekkora arcuk volt/van. Még, hogy legyen empatikus bárki is, ha a magyar kényszerült emigrálni(kanada és talán törökország kivételével) vagy éppen területosztás után idegen országba került mindenhol taposták, kutyaként bántak/bánnak vele. Akkor hol volt az empátia, meg a nagy nemzeti szuverenitás joga stb. Ezeken kéne elgondolkozni. Egyetlen teendőnk van nemzeti szinten, kurvára nem foglalkozni ezzel az egész szarsággal. Nem mi kerestük a bajt, nem a mi problémánk és semmilyen téren sincs közünk az egészhez.
zara
2022. február 26. 21:41
propaganda... igen vannak orosz halottak, de szó sincs több ezerről.... hol van a bizonyiték?
elfújta az ellenszél
2022. február 26. 21:22
Itt vannak a képek meg egy vidó is, ha valaki nem látta volna még https://mandiner.hu/cikk/20220226_haboru_kijevet_tobb_iranybol_tamadjak_heves_utcai_harcok_mindenutt_elo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!