Zelenszkij személyesen mondott köszönetet Mila Kunisnak és Ashton Kutchernek

2022. március 21. 08:20

A színészek azért érdemelték ezt ki, mert az elsők között reagáltak a háborúra, és hatalmas összeget gyűjtöttek a menekültek megsegítésére.

2022. március 21. 08:20
null

Volodimir Zelenszkij a Twitter-oldalán osztotta meg, hogy Mila Kunisszal és Ashton Kutcherrel beszélgetett videóhíváson keresztül.

Ashton Kutcher és Mila Kunis az elsők között reagáltak a gyászunkra. Már 35 millió dollárt gyűjtöttek össze

írta az ukrán elnök a közösségi médiában, hozzátéve, hogy a 35 millió dolláros (12 milliárd forintos) összeget a Flexportnak és az Airbnb-nek adják. Előbbi segélyszállítmányokat szervez az Ukrajnából elmenekülők számára, utóbbi pedig ingyenes, rövid távú szállást biztosít számukra.

Személyesen köszöntem meg nekik a támogatást. Lenyűgöző az elszántságuk, inspirálják az egész világot

– fűzte hozzá Zelenszkij.

Fotó: Twitter

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. március 27. 11:18
Puccos seggűek találkozója! Ők mi a francot keresnek az USA-ban? Miért nem mennek "önként" harcolni? Ja, mert akkor megdöglenének Ukrajnáért? Csak emlékeztetőül te saját népét lemészárló tetves maffiavezér! Az országok sorát lehetne felsorolni akik nem akármilyen mennyiségű segélyt, és segítséget nyújtanak az ártatlan embereknek, gyerekeknek akiknek miattad kell szenvedni, meghalni, menekülni te gyilkos! Naná, hogy a gyilkos amcsi férgeknek nyalod a seggét! Gyilkos vagy! A saját néped gyilkosa te büdös puccos seggű féreg!
uszti89
2022. március 21. 18:13
Már megint...Megszólalt a világ "legbefolyásosabb vallási csoportja" (Churchill)
Aerion
2022. március 21. 17:08
Remélem, köszönetképpen elzongorázta nekik a faszával a varázsfuvolát! : D
21 gramm
2022. március 21. 12:46
Ennyire ráért tegnap?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!