Ukrán menekültekre vadásznak a szexuális ragadozók és az emberkereskedők

2022. április 10. 11:13

„A jelenlegi árfolyam egy 20 év körüli lány esetében körülbelül 65 millió forint.”

2022. április 10. 11:13
null

A Daily Mail készített egy riportot brit veteránokkal, akik ukrán nőket védenek a legforgalmasabb lengyel átkelő környékén. A térségben ugyanis szexuális kereskedelmet folytató bandák tevékenykednek, az orosz-ukrán háború elől menekülő hölgyeket ejtenek most áldozatul.

A riport során a brit lap elkísérte a veteránokat egy bevetésre,

ahol mindössze 30 másodperc alatt gyanút fogtak. 

Az egyik volt katona, Billy Wright egy pár termetes férfira mutatott, akik egy kávézó előtt üldögéltek a határon túl. „Vegyük ezt a kettőt – még egy csésze teájuk sincs, hogy beolvadjanak. Ez kirívó. 100 százalékig biztos vagyok benne, hogy valakit keresnek” – mondta Billy.

A 38 éves férfi elmagyarázta, hogy hogyan működnek ezek az emberkereskedő hálózatok: „Áldozatot keresnek, általában egy idősebb anyát, akinek 20 év körüli lánya van, vagy egy fiatalabb anyát, akinek tizenéves lányai vannak. Minél fiatalabbak, annál jobb. A jelenlegi árfolyam egy 20 év körüli lány esetében 145 000 font (körülbelül 65 millió forint)”

Ezután lefényképezik őket, amint felszállnak a vonatra Lvivben, vagy az ukrán határon várnak, és elküldik a lengyel oldalon várakozó férfiaknak. Az átkelőnél mindössze 15 perc leforgása alatt a brit önkéntesek nyolc férfit azonosítottak emberkereskedőként.

Nyitókép: MTI/EPA/Mykola Tys

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zpobedu
2022. április 11. 01:16
Az EP tele van "ragadozókkal" csak arról kussolnak, de volt már ott botrány jó pár évvel ezelőtt és volt egy nő, aki ott dolgozott éveken át, akit megfenyegettek ez ügyben, de őt nem érdekelte elmondta mi folyik ott. Ott vannak az igazi bűnösök és megrendelők.
Rigor243
2022. április 10. 23:49
A világ emberkereskedelmi áraihoz képest ez nagyságrendileg rendkívül magasnak számít. Bár nyilván itt extrém magas a kereslet hiszen fehér nőkről van szó. (vagy a forrásuk túloz) Máshol ehhez képest filléreket ér egy emberélet :( : https://havocscope.com/black-market-prices/human-trafficking-prices/
Zolotarjov
2022. április 10. 15:19
Csak nehogy teherbe essen, mert akkor még véletlenül szaporodna a fehér ember nyugaton. Egyébként sztem az oroszok is elvittek jó néhányat..
Jacques Foche
2022. április 10. 14:33
A nyugat érdekelt a háború elhúzódásában? Mit nem mondtok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!