Az Év EP-képviselője díjra jelölték Cseh Katalint

2022. május 04. 15:02

Az EP-képviselő szavazásra buzdította követőit.

2022. május 04. 15:02
null

A hírt a Momentum EP-képviselője a közösségi oldalán osztotta meg követőivel. Cseh Katalin bejegyzéséből kiderült, „a díjat immár tizennyolcadik alkalommal ítélik oda a Parliament Magazine szervezésében, és több mint tizenhat kategóriában választják ki a díjazottakat”.

A momentumos képviselő azzal folytatta, hogy „a koronavírus okozta válságra adott válaszok” kategóriában jelölték, és megköszönte, hogy ott lehet az elismerés várományosai között.

– hangsúlyozta a jelölés kapcsán Cseh.

Elkészült az első Cseh-jelentés

A posztból megtudhattuk, hogy a járvány megjelenésekor önkéntes orvosként dolgozott egy budapesti kórház sürgősségi osztályán, EP-képviselőként pedig az elsők között támogatta, hogy létrejöjjön a koronavírus utáni helyreállítási alap. „Továbbá nemrég az első, nevemet viselő EP-s jelentés is a városok előtt álló kihívásokról szól a koronavírus utáni időszakban”

– emelte ki a baloldali képviselő.

Közönségszavazással dől el a díj sorsa

Ez a kategória azért is különleges, mert közönségszavazással fog eldőlni, kinek ítélik oda a díjat.

írta Cseh Katalin a Facebookon.

Nyitókép: Cseh Katalin Facebook-oldala

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. május 06. 10:55
Jézus atyaúristen. Ez a féreg a legjobb közöttük? Miért nincs még előzetesben ez a tetű? Had lopjon addig is?
khomeini
2022. május 05. 15:41
Ez kicsit csalódás nekem. Nem tudom, milyen válaszokat adott a Coviddal kapcsolatban. Azt vártam volna, hogy "a legnagyobb EU-s támogatást lenyúló EP-képviselő" kategóriában jelölik. Arra szavaztam is volna.
Erdőmester
2022. május 05. 14:07
Ahol a Cseh , Fegyőr, Hajnal, Donát jelenti az elitet, nem sok jóra számíthatunk. Katkánk is az EP- ben a vakok közötti félszeműként a császár. Szavaz rá az akinek elgurult a gyógyszere!
fogas paduc
2022. május 05. 13:02
Az EP-t fel kell oszlatni! Vagy, csak az aktuális ország kormányzó pártja küldhetne küldöttet oda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!