The Sun: Talán Callum Styles lehet az új Puskás Ferenc...

2022. június 15. 00:29

„A rekordok megdőlnek, ahogy az oroszlánok összedőlnek” – írta a brit lap. Utoljára 96 éve kaptak ki az angolok annyira hazai földön, mint most tőlünk.

2022. június 15. 00:29
null

„A rekordok megdőlnek, ahogy az oroszlánok összedőlnek” – írta meg a The Sun. A brit lap beszámolt arról, hogy nemcsak, hogy Anglia most vesztett először négy góllal s úgy hogy egy gólt sem szereztek, hanem

a keddi volt a legnagyobb gólkülönbséggel elszenvedett hazai vereségük azóta, hogy kikaptak a skótoktól 5-1-re 96 éve.

Magyarország az első olyan nemzet, amely négy gólt szerzett Anglia ellen idegenben azóta, hogy 1953-ban, azon a híres mérkőzésen a Wembleyben hatot lőttek.

– tette hozzá a bulvárlap szatirikusan. 

Kapcsolódó

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek 
Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. Bővebben is érdekel...

Nagyinterjúnk a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával. 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. június 16. 08:53
Aki térdel szxpni fog. Tele vannak pokolijó játékosokkal, a most keretbe sem kerülők pedig bármely TOP10-en kívüli válogatottban lennének alapemberek. Alighanem rengeteg Styles szintű focistájuk van, akiknek amúgy esélye sincs a válogatottra, így nem lepne meg, ha egyre többen fedeznék fel magukban némi külső indíttatásra az elfeledett magyar/román/bolgár/szlovék/piréz származásukat. Nincs ezzel gond, mert mindenki lehet magyar, aki annak érzi magát, elfogadja a szabályainkat és hajlandó küzdeni a hazájáért. Styles mindenezeknek bőven megfelel. Amúgy pedig éghetett az arca a szülőhazája türhő magatartása miatt. Mentségére mondva a türhők türhők mindenhol.
Tiszafa
2022. június 15. 14:46
"Talán Callum Styles az új Puskás Ferenc? " Keserű humor ez. Ott azért még nem tart a srác, de az biztos, hogy ez a 0-4 jócskán megdobta az árfolyamát. És nem csak neki, hanem mindegyik magyar játékosnak. Szép volt fiúk!
olvass
2022. június 15. 14:35
Figyu! Így csesztétek el: 1. Biztosak voltatok benne, hogy annyival jobbak vagytok, hogy most odahaza simán lealáztok minket. 2. Elhittétek a saját "térdeléses" bullshiteteket, miszerint ti "antirasszisták", ergo felsőbbrendűek, azaz, mások nevelésére fölkentek vagytok. 3. És ez utóbbit (2) az előbbire (1) építve a pályán is - a szurkolóitokkal együtt, a világ szeme láttára - BE AKARTÁTOK BIZONYÍTANI. Aki "bizonyítani" akar, annak nem a teljesítmény fontos, hanem az EGO. Mi az eredményért harcoltunk - alázattal -, ti a felsőbbrendűségeteket akartátok demonstrálni, mérhetetlen gőggel. Ilyenkor van az, hogy még a szerencse is elpártol mellőletek. Nekünk szinte minden bejött, nektek semmi. (Na jó, a térdelés. Az viszont nagyon.) Ennyike.
Vakfolt
2022. június 15. 13:43
"Talán Callum Styles az új Puskás Ferenc" Talán. Kár, hogy nem is játszott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!