Elvettek egy török kisbabát homoszexuális nevelőszüleitől Németországban

2022. szeptember 28. 17:41

A török családügyi minisztérium attaséja azért lobbizik, hogy a török babák török családokhoz kerüljenek a külföldi országokban.

2022. szeptember 28. 17:41
null

Májusban egy török bevándorló család 10 hónapos kisfiát állami gondozásba vette a Jugendamt, a német gyermek- és ifjúságvédelmi hivatal. Az anya pszichés problémákkal küzd, ezért úgy ítélték meg, nem alkalmas a gyermek nevelésére. A kisfiút homoszexuális német nevelőszülőkhöz utalta ki a hivatal, amit miatt a család hevesen tiltakozott – számolt be a Humen Online.

Az ügy odáig fajult, hogy a török állam is beavatkozott, és lobbizni kezdett a német hatóságoknál.  Az anya ugyanis panaszkodott, hogy csupán egy hónapban egyszer láthatta a kisfiút, ráadásul a nevelőszülők az otthonától egy órányi autóútra lévő Kölnben élnek. Több török család is hasonló esetről számolt be, és úgy érezték,

a Jugendamt szándékosan nehezíti meg a bevándorlók helyzetét.

A Daily Sabah török újság szerint a családok már félnek orvoshoz vinni a gyermekeiket, mert azok apróbb problémák esetén is értesítik a gyermekvédelmiseket – írta a portál.

Lobbiznak azért, hogy a török gyerekek török családokhoz kerüljenek

Hozzátették, a törökországi Családi, Munkaügyi és Szociális Minisztériumnak Düsseldorfban van attaséja, aki ügyvédet fogadott a családnak. A török minisztérium az utóbbi években külföldön is aktívan lobbizik, arra próbálja rávenni más államok gyermekvédelmi hatóságait, hogy a török bevándorlók gyermekeit azonos nemzetiségű nevelőszülőknél helyezzék el – derült ki a cikkből.

Az anya, akit csak A.K. néven emlegetnek, úgy nyilatkozott, reméli, hogy a kisfiát egy török családnak adják át, hogy

A törökök ellenzik az LMBTQ-jogokat

A török minisztérium javaslatot is tett önkéntes török nevelőszülőkre a Jugendamtnak. Hozzáfűzték, 2015 óta a minisztérium mintegy 200 gyermeknek segített visszakerülni vérszerinti szüleikhez. Ebben a kampányban Emine Erdoğan, a török elnök felesége is részt vesz. Közbenjárására már mintegy 600 család jelentkezett nevelőszülőnek európai országokban.

A konzervatív, vallásos törökök hevesen ellenzik az LMBTQ-jogokat, nemrég például Isztambulban tüntettek a normális családok mellett – idézte fel a Humen Online.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. október 03. 10:55
Eleinte nem értettem, hogy ugyanazok a szervezetek hogyan kampányolhatnak folyamatosan az abortusz és a melegek örökbefogadása mellett. Na most lett világos. Az abortusz téma úgysem hat olyan mértékben a bevándorlókra, mint az őslakos fehérekre, tehát majd ők "legyártják" a megfelelő mennyiségű gyereket. Onnan meg már csak a hatóságok feladata, hogy az alacsonyabb életszínvonal és konzervatívabb nevelési elvek miatt könnyebben elvegyenek gyerekeket a vér szerinti családjuktól. Ha pedig megvan a gyerek, akkor már csak a megfelelő szivárvány családot kell megtalálni. Hány gólt is rúgnak ezek a soros szervezetek? - a fehéreket abortálják, kevesebb születik = Pipa - bevándorló gyerekek születnek = Pipa - meleg pároknak jut gyerek a szülés problematika kivédése mellett = Pipa - a bevándrló eredetű gyerekek progresszív nevelést kapnak = Pipa "A sötét úrnak jelentem, minden a terveknek megfelelően alakul." Minden a terveknek megfelelően alakul.
Málaga21
2022. szeptember 29. 17:35
"Az anya pszichés problémákkal küzd, ezért úgy ítélték meg, nem alkalmas a gyermek nevelésére." Nyilván nem normális, ha azt szeretné, hogy normális családban neveljék a gyermekét.
APESZ72
2022. szeptember 29. 17:19
Ez már tényleg durva...az embernek hánynia kell még a gondolattól is.
Lajoss
2022. szeptember 29. 14:13
Hatalmas hír..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!